izka53 pisze:przejdź na wersję testową, jest dużo lepsza
to jest jeszcze jedna wersja ? jestem na ..... miau cokolwiek to znaczy
Moderator: Estraven
izka53 pisze:przejdź na wersję testową, jest dużo lepsza
ametystowaaa pisze:Co do Twojego pytania babciu: za pierwszym wejściem na nowe miau nie byłam zadowolona, ale teraz nawet mi się podoba. Czcionka jest podobna do starego facebooka. I można teraz ustawiać avatar![]()
A z aportowaniem to Feniks też miał swoją historięPrzed moją wyprowadzką też tak się bawiliśmy, rzucałam mu skręcony drucik (taki od opakowań zabawek, zabawki są nimi mocowane żeby nie latały w pudełku), on za nim biegał, chwytał w ząbki i przynosił mi na łóżko, czekał aż rzucę i potem znowu biegł
Uwielbiałam takie zabawy z nim. No a potem coś mu się poprzestawiało i nie wiem czy to starość, czy stresy przeprowadzkowe, ale już się tak nie bawi
mir.ka pisze:moze wydoroślał?
ametystowaaa pisze:mir.ka pisze:moze wydoroślał?
Ciężko stwierdzić, bo to tylko różnica dwóch lat. Miał 6, 7 lat to zabawa z drucikiem była jego ulubioną (i moją) Teraz za 4 miesiące skończy 9 lat i drucik już go nie interesuje. Choć lata jak szalony za laserkiem
puszatek pisze:izka53 pisze:przejdź na wersję testową, jest dużo lepsza
to jest jeszcze jedna wersja ? jestem na ..... miau cokolwiek to znaczy
izka53 pisze:Dawaj do Pyrlandii![]()
izka53 pisze:
Królowa może być tylko jedna ...ale nikt nie powiedział, na ile kadencji![]()
![]()
izka53 pisze:dziewczyny kochane - jeśli któraś tu zajrzy w nadziei na nowe fotki, to przepraszam - fotek jest masa, ale czasu brak.
kwinta pisze:Napatrzeć się nie mogę na Misię, jest przepiękna![]()
![]()
Buraski dwa też śliczności są![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue i 706 gości