Morelowo-Migdałowo ; niespotykanie spokojne koty..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lip 06, 2013 8:44 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Melon - cudo! Piękne zdjęcie :D

hanelka pisze:
Alienor pisze:Zwalają kwiatuszki razem z doniczką, wspinają się/ostrzą pazurki jak roslinka większa, a jak mała to się na niej kładą. Jak doniczka spora, załatwiają sie do srodka. Jak roslinka posiada długie, zwisające liscie, polują na nie zajadle.
Dokładnie. Tak robią. Wyrywają z ziemi, wywalają ziemię, robią sobie bukiety, piaskownice i kuwety. Ostała mi się jeno hoja uwieszona pod sufitem i jeden fiołek afrykański...
Tak wygląda moja śliczna kompozycja z clematisu i dzwonków karpackich. Zrobienie wigwamu z gęsto powbijanych bambusowych kijków na nic się zdało, jak widać, albowiem futra niezwykle plastycznymi istotami są. :mrgreen: :twisted:

Obrazek
Obrazek

hanelka

Od: Nie lut 24, 2008 19:33

Post » Sob lip 06, 2013 9:01 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Może spróbować tych szyszek, o których pisze alessandra? O ile komuś zależy na kwiatkach w domku..
Muszę zrobić nowe zdjecia z kotami pośród..

Ola, D.... nie wygląda na bałaganiarza :wink: Wygląda bardzo porządnie :D

Nie mam kompa jakoś szczególnie załadowanego, pilnuję, żeby nie mieć otwartych niepotrzebnie iluś programów.. Po prostu mam starego kompa :twisted:
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek
"Lepiej czasem zapalić małą świeczkę, niż przeklinać mrok.."

morelowa

Od: Sob gru 19, 2009 10:38

Post » Sob lip 06, 2013 13:41 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

hanelka, no jak mogłaś koteckom takie barykady z bambusów budować :twisted:
Kompozycja w doniczce piękna :ok:

morelowa pisze:Nie mam kompa jakoś szczególnie załadowanego, pilnuję, żeby nie mieć otwartych niepotrzebnie iluś programów.. Po prostu mam starego kompa

A nie masz może uruchomionego blokera reklam? Bo to może blokować strony ze zdjęciami. Ja mam takiego blokera i jak wchodzę na photobucketa to już wczytane fotki widzi normalnie ale nowych wgrać nie mogę - muszę wyłączać blokadę na czas wgrywania. Może masz podobnie?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

Post » Sob lip 06, 2013 14:34 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Nawet nie wiem co to jest ten bloker, więc mało prawdopodobne, żebym umiała go uruchomić :oops:
Komp jest wolny jak stulatek :roll: ledwo nogami powłóczy. Uruchamia sie w ten sposób i wszystko robi pomalutku :P Podobno trzeba go przekonfigurować [trudne słowo ] ale nie ma kto tego zrobić. Z różnych powodów :?
Prawo i Sprawiedliwość jest najbardziej mściwym gangiem politycznym w Europie./Davies

Obrazek

morelowa

Post » Nie lip 07, 2013 10:07 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Też nie wiem co to jest ten bloker reklam.
Ale fajnie brzmi. Bardzo fajnie.
Rozumiem, że dzięki niemu po wejściu na jakąś stronę, nie włącza się sto tysięcy reklam?
Obrazek

Revontulet

Od: Sob maja 26, 2012 8:26

Post » Nie lip 07, 2013 13:05 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Revontulet pisze:Rozumiem, że dzięki niemu po wejściu na jakąś stronę, nie włącza się sto tysięcy reklam?
Dokładnie tak :ok:
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Nie lip 07, 2013 18:57 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Aktualnie walczę o jakąś sensowną stronę z filmami on line. Mam ochotę na zupełnie konkretne filmy i na razie tam gdzie próbowałam to zostały pousuwane :twisted:

Obrazek

morelowa

Post » Pon lip 08, 2013 5:59 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Ale jeśli Twój komp taki stareńki i masz problem z wgraniem zdjęcia na serwer to czy da radę na nim oglądać on-line filmy?
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Post » Pon lip 08, 2013 8:44 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Pewnie nie da się :twisted: ale co szkodzi spróbować ? Chciałam na kilku - ale właśnie albo nie ma, albo usuniete, a były bo są komentarze... To co mi sie udało było w fatalnej jakości, tylko że nie wiem czy to komp czy portal... Na jakimś tam każą sie logować, a to niechętnie robię..

Obrazek

morelowa

Post » Pon lip 08, 2013 11:24 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

A z jakich stron z filmami on-line korzystasz/korzystałaś?
Obrazek

Revontulet

Post » Pon lip 08, 2013 12:51 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

W sumie nie skorzystałam z żadnej. Jakieś cda...po 10 min. film się skonczył.. a i tak był w fatalnej jakości. W komentarzach było, że innym tez się skończył :mrgreen:
Jest jeszcze taki polecany kinomaniak.pl, ale wymaga zalogowania do oglądania bez limitu.. Muszę przemyśleć i popytać. Pytam więc.. :lol:
Tam gdzie polecała Alienor - iitv - nie ma tego co chcę. Zresztą nie pamiętam bo ileś sprawdziłam i mi się pomieszało troche :roll:

Obrazek

morelowa

Post » Pon lip 08, 2013 14:33 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

hanelka pisze:Melon - cudo! Piękne zdjęcie :D

hanelka pisze:
Alienor pisze:Zwalają kwiatuszki razem z doniczką, wspinają się/ostrzą pazurki jak roslinka większa, a jak mała to się na niej kładą. Jak doniczka spora, załatwiają sie do srodka. Jak roslinka posiada długie, zwisające liscie, polują na nie zajadle.
Dokładnie. Tak robią. Wyrywają z ziemi, wywalają ziemię, robią sobie bukiety, piaskownice i kuwety. Ostała mi się jeno hoja uwieszona pod sufitem i jeden fiołek afrykański...
Tak wygląda moja śliczna kompozycja z clematisu i dzwonków karpackich. Zrobienie wigwamu z gęsto powbijanych bambusowych kijków na nic się zdało, jak widać, albowiem futra niezwykle plastycznymi istotami są. :mrgreen: :twisted:

Obrazek

kompozycja piękna w założeniu, tylko mały architekt jej nie zaakceptował :lol:
pomysł przedni, tylko kotecki za bardzo konstruktywne :wink: - a może to z zazdrości,że urodą mogły by rosliny dorównywac futrom,a one przeciez najpiekniejsze "som" :mrgreen:

i to działa: na tym tle kota najpiękniejszym jest obiektem :mrgreen:
p.s.
po tym, zdjęciu z lekka poległam w pomysłach :roll:

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Czw lip 11, 2013 17:25 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Ale świetne! Może coś spróbuję zrobić, tak choćby jedno , na próbę.. Bo te moje kotki nie są łakome :( to wątpię żeby im się chciało :wink:
Ciągle nie mogę trafić na taki przysmaczek, żeby leciały do niego.. A tu przeciez chodzi w dodatku nie o przysmaczek, a normalne jedzonko :?
Przegłodzić? :mrgreen:

Obrazek

morelowa

Post » Pt lip 12, 2013 9:24 Re: Morelowo-Migdałowo; niespotykanie spokojne koty

Koniecznie zrób :mrgreen:
Ciekawe czy będzie jakiekolwiek zainteresowanie 8)
Obrazek

Revontulet

[poprzednia][następna]