» Sob sty 12, 2013 17:16
Re: Wszystkie koty jamnika Melona III- kura do domu wychodzą
Nje możem jechać bo som latacze wew karmiku i siem na nje paczemy fszyskie.Oprócz Melona ,on siem paczy na miskem.
Ciel ty jeżdżaj do nas jak nam zdejmnom to zez dziurkami zez okmna ta se zapolujem na latacza.Ty bedziesz na njego miauczał a ja se na njego skocze!
Som tesz skoki wew tem tewlizorze co siem paczom Durze i ja se siedze i walem łapkom tech co se skaczom.Nje bendom mje skakli zadne wew mojwm domu!Jezdem mondrom kotom!
A.
Amelia to fanka i kibicka skoków.Siedzi na stoliku i ogląda z bliska. Z odległości ok 10cm.
Dziwny to kotek: wuwzele, skoki...to jej żywioł.Lubi też petardy a pokazy sztucznych ogni to jej świat.
Normalnie w Sylwestra nie sposób jej było zdjąć z parapetu.Wczoraj Małżowi spadło pudło na podłogę -odgłos był taki nieco fajerwerkowy.Panna popędziła jak szalona na okno i zaczęła wypatrywać...z 10 minut pilnowala nieba.Tak się zaanagażowała,że zasnąła tam.
Jest w ogóle szalona- dzis rano wskoczyła na mnie, biorąc odbicie z pleców Leona.Leoś się przebudził, coś burknął i poszedł spać dalej.
Amelka jest kotkiem dziecinnym ,taki niedorozwoik.
Może to i urocze,ale jak na człowieka wskakuje o 5 rano, to...wolę DOROSŁE persy wtedy.
Alab kiedy pierzesz kota??