ano zaspane, ja tez zaspana, w ciągu ostatniej doby spałam ok 16 godzin, nadrobiłam za cały tydzień... i on śpi ze mną. szczerze mówiąc to nadal leży i śpi xD i jest taki miły, nie gryzł mnie nawet mocno :p
ostatnio jest bardzo łaskawy :p i nie gryzie mocno ani dużo.. ;p i spojrzałam na niego dzisiaj, wydał mi się taki duży o.O muszę mu duże szelki kupić, bo tamte już małe!
co ja pacze mial ruszyc w tym miesiacu konkurs na miss i mistera miau, nie wiem czy bedzie... ale z tego, co wiem, autorka w tym miesiacu planowala inna kategorie, ale moze nastepnym razem... dam znac jak cos bede wiedziala uwielbiam takie minki
Edkowi po świętach szykują się wakacje u mojej mamy, zapowiedziałam, ze zostawiam jej kota na ze dwa-trzy tygodnie, a ona się zgodziła radosna nie wiem, czy gdzieś na sylwestra nie uciekam, a jak ma siedzieć sam jak strzelają to wolę, by siedział z moją mamą, a wcześniej chce pojechać do znajomych ^^"
gdzie ma nawiać, troche wiary w nią... ona go tam jak księcia traktuje, udostępnia mu swój fotel, na smyczy na balkon prowadza... psem i szczurami się umiała zająć, koty miała w dzieciństwie, więc poradzi sobie