Nie tylko dla VIP-ów, cz.6...

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Czw sie 23, 2012 19:38 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

vip pisze:
kalair pisze:Nigdy tego nie zrozumiem... :ryk: :ryk:

Ja też nie....ja robię, co mam zrobić, i wychodzę :mrgreen: .
Czemu miałabym chcieć siedzieć pół godziny w kibelku, gdzie...no...fiołkami nie pachnie :ryk: .

Dokładnie :roll:
Za to uwielbiam czytać w wannie :mrgreen:
Mieszkałem z kilkoma mistrzami Zen. Wszyscy byli kotami - Eckhart Tolle
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Od: Wto sie 10, 2010 21:35

Post » Czw sie 23, 2012 19:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Bianka 4 pisze:Za to uwielbiam czytać w wannie :mrgreen:

a ja nie bo jestem za krótka do wanny i zjeżdżam w dól....

Goś smsa ci wysłałam :) dostałaś? :)
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Czw sie 23, 2012 19:43 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Bianeczko, no ja niestety wanny nie posiadam :? .
Ale jak mieszkałam jakis czas w blokach, to tak, zdarzało się, że czytałam w wannie, może nie ksążkę, ale jakiś wyjątkowo ciekawy artykuł w gazecie...no i przynajmniej mi ładnie pachniało :lol: .

Asia, tak, dostałam...ale nie odpisałam, bo akurat pianką montażową byłam uciapana, a potem zapomniałam :oops: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Czw sie 23, 2012 19:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

e no spokojnie....
czekam do poniedziałku co się okaże :)
ale zdaje mi się, że czeka mnie wydatek ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sie 23, 2012 19:45 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

A wiecie co?
Mój Plamiś jakieś głosiki w konkursie dostał 8O 8O 8O .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

vip pisze:
kalair pisze:Łoj, Ringo ma coś z psa myśliwego! :P

Cześć, Bożenko :D .
Zaczytałam się :oops: .
Ale tak pobieżnie to nie ma sensu...muszę się skupić i porządnie przeczytać ze zrozumieniem :ok: .

Jakby coś było niejasne to pytaj - im szybciej zaczniesz działać, tym lepiej. Na początku wszystko wydaje się skomplikowane, ale tak nie jest - najtrudniej jest zrozumieć to co faktycznie pies Ci przekazuje swoim zachowaniem (a nie tłumaczyć tego na nasze). Znam Marcina Wierzbę, wiem jak pracuje i znam metodę, którą pracuje więc w razie wątpliwości postaram się wytłumaczyć, a w razie czego dopytam u źródła :ok:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 23, 2012 19:48 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

vip pisze:A wiecie co?
Mój Plamiś jakieś głosiki w konkursie dostał 8O 8O 8O .

Wiecie... jako jedna z tych co podlicza głosy, z niemałą satysfakcją to odnotowałam :mrgreen: :ok:
Moja Foteńka też dostała :D
A ja nie mogę się zdecydować... i pewnie jak zwykle będę głosować ostatniego dnia :roll:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 23, 2012 19:50 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Bianka 4 pisze:
vip pisze:
kalair pisze:Łoj, Ringo ma coś z psa myśliwego! :P

Cześć, Bożenko :D .
Zaczytałam się :oops: .
Ale tak pobieżnie to nie ma sensu...muszę się skupić i porządnie przeczytać ze zrozumieniem :ok: .

Jakby coś było niejasne to pytaj - im szybciej zaczniesz działać, tym lepiej. Na początku wszystko wydaje się skomplikowane, ale tak nie jest - najtrudniej jest zrozumieć to co faktycznie pies Ci przekazuje swoim zachowaniem (a nie tłumaczyć tego na nasze). Znam Marcina Wierzbę, wiem jak pracuje i znam metodę, którą pracuje więc w razie wątpliwości postaram się wytłumaczyć, a w razie czego dopytam u źródła :ok:

Dzięki, Madziu :1luvu: .
Jestes prawdziwą kopalnią wiedzy...pewnie nie raz będę Cie dręczyła pytaniami :oops: .
A z Plamisiem sie troche dziwię...no bo nigdzie nie agitowałam, nie prosiłam, w sumie to chyba tylko na wątku napisałam, że go będę wystawiać...ale jejku, jak sie cieszę, że ktoś go zauważył! :1luvu:
Też zawsze głosuje prawie na końcu :oops: ...

vip

Post » Czw sie 23, 2012 19:56 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

ja bym tez chciala zaglosowac ALE nie wiem gdzie i jak.... :roll:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sie 23, 2012 19:57 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Mnie strasznie denerwuje wszelkie agitowanie i działa na mnie wręcz odstraszająco - wtedy zwykle nie głosuję na danego kandydata nawet jeżeli był moim faworytem...
A tutaj, nie dość że kandydaci są super, to i sporo "znajomych" kotów... :roll: chyba faktycznie będę musiała losować :oops:
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 23, 2012 19:59 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

Asia, u Bianeczki w podpisie jest banerek...konkurs na miss i mistera, krówki i pingwinki.
W tym miesiącu dużo koteczków znajomych :D .

vip

Post » Czw sie 23, 2012 20:01 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

johaśka pisze:ja bym tez chciala zaglosowac ALE nie wiem gdzie i jak.... :roll:

A tu viewtopic.php?f=20&t=144808
Głosujemy przyznając punkty od 1 do 3 na 3 wybranych kandydatów i 3 wybrane kandydatki.(przyznajemy punkty, nie miejsca!)
Możemy też przyznać wyróżnienie - w razie remisu, ilość przyznanych wyróżnień będzie decydowała o tym kto wygrał.
Obrazek Obrazek

Bianka 4

Post » Czw sie 23, 2012 20:03 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

dobra... jestem blondynka zmęczona po pracy
mam rozumieć ze jak wpiszę kota o imieniu X z numerkiem 3 to on dostanie 3pkty?
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sie 23, 2012 20:32 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

no i gdzie wszystkie poszłyście???
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sie 23, 2012 20:40 Re: Nie tylko dla VIP-ów, cz.6....wracamy z nowymi siłami :-

alab108 pisze:A ja mam znowu wysyp ogórków i już nie wiem co z nich robić :x Zrobiłam po meksykańsku, w curry i kiszone. Kto jeszcze coś innego zna?

Pikle z ogórków. Polecam, pycha :)
Wiatrusia [*] 27.09.2012 r. Kacperek [*] 02.12.2016 r.
Filemonek [*] 31.03.2017 r.

EVA2406

Od: Pt lip 27, 2007 13:47

[poprzednia][następna]