Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kasia89 pisze:iwoo1 pisze:Szykuje się fajny domek dla rudzielca. Jutro podejmę decyzję.
Jak szybciutko
Kasia89 pisze:iwoo1 pisze:Szykuje się fajny domek dla rudzielca. Jutro podejmę decyzję.
Jak szybciutko
iwoo1 pisze:Kasia89 pisze:iwoo1 pisze:Szykuje się fajny domek dla rudzielca. Jutro podejmę decyzję.
Jak szybciutko
Pani dzwoniła jeszcze raz, aby nikomu nie dawać kotka. Jutro ma po niego przyjechać.
Długo rozmawiałyśmy, wydaje mi się że trafi bardzo dobrze.
Domek w Sosnowcu, niewychodzący, taki sam 4 letni kocurek w domu, siatki w oknach, karmiony Royalem i Animondą, dorosłe dzieci, szczepienia i kastracja oczywiście tak, nie boi się świerzbowca, wie o co chodzi bo poprzedni kot miał to samo, zgoda na wizytę poadopcyjną i na spisanie umowy.
Czy można coś więcej wymagać.
Pani Kasiu, decyzja należy również do Pani, czy sama mam zdecydować?
Kasia89 pisze:iwoo1 pisze:Kasia89 pisze:iwoo1 pisze:Szykuje się fajny domek dla rudzielca. Jutro podejmę decyzję.
Jak szybciutko
Pani dzwoniła jeszcze raz, aby nikomu nie dawać kotka. Jutro ma po niego przyjechać.
Domek w Sosnowcu, niewychodzący, taki sam 4 letni kocurek w domu, siatki w oknach, karmiony Royalem i Animondą, dorosłe dzieci, szczepienia i kastracja oczywiście tak, nie boi się świerzbowca, wie o co chodzi bo poprzedni kot miał to samo, zgoda na wizytę poadopcyjną i na spisanie umowy.
Do mnie? To Pani go uratowała od oddania byle komu. Poza tym wiem, że Pani zawsze uważnie wybiera nowe domy, więc jestem całkowicie pewna, że nowym dom będzie niemal idealnyA po opisie widać, że naprawdę bardzo świadomi ludzie. Bardzo się cieszę
PS- proszę do mnie mówić po imieniu
iwoo1 pisze:Kasia89 pisze:iwoo1 pisze:Kasia89 pisze:iwoo1 pisze:Szykuje się fajny domek dla rudzielca. Jutro podejmę decyzję.
Jak szybciutko
Do mnie? To Pani go uratowała od oddania byle komu. Poza tym wiem, że Pani zawsze uważnie wybiera nowe domy, więc jestem całkowicie pewna, że nowym dom będzie niemal idealnyA po opisie widać, że naprawdę bardzo świadomi ludzie. Bardzo się cieszę
PS- proszę do mnie mówić po imieniu
Ok. Kasiu
jasia0245 pisze:Ale masz szczęście a faktycznie rudzielec je ma.![]()
![]()
![]()
iwoo1 pisze:Witam Gosiu i moich gości![]()
Niedawno przyszłam do domu i padam na mordę. Martwię się, bo rudzielaszek wymiotował. A jutro ma iść do adopcji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 22 gości