Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Wieczorne już " Bry " Kalair z pannami
Bry wieczorne Buborku! Jak panienki?
Aaa, siedzą nieopodal Dużego który dogorywa ........
Boszzz..a czemuz to dogorywasz?
kalair pisze:Mialam dzisiaj pracowity dzionek. Szafki juz pomalowane, krzesla tez!Podoba mi sie.
bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:kalair pisze:bubor pisze:Wieczorne już " Bry " Kalair z pannami
Bry wieczorne Buborku! Jak panienki?
Aaa, siedzą nieopodal Dużego który dogorywa ........
Boszzz..a czemuz to dogorywasz?
Dopadło mnie jakieś jesienno zimowe przesilenie
kocurzyca41 pisze:kalair pisze:Mialam dzisiaj pracowity dzionek. Szafki juz pomalowane, krzesla tez!Podoba mi sie.
Wiedziałam,że zdolna jesteś....
kalair pisze:E, przezyjesz. Mam nadzieje, bo z facetami roznie bywa..![]()
Ja sie juz od 2 tyg. z katarem po przeziebieniu mecze, brrr..
![]()
![]()
![]()
bubor pisze:kalair pisze:E, przezyjesz. Mam nadzieje, bo z facetami roznie bywa..![]()
![]()
![]()
![]()
Gdyby jednak miało się stać inaczej komu zapisać nakrapiane panny ?, Laffizdrolku , nie chciałabyś jeszcze dwóch koleżanek do ferajny ?
kocurzyca41 pisze:Wiesz mi,nie każdy...A Tusieczki ogonków nie pomoczyły w farbie?
bubor pisze:kalair pisze:E, przezyjesz. Mam nadzieje, bo z facetami roznie bywa..![]()
![]()
![]()
![]()
Gdyby jednak miało się stać inaczej komu zapisać nakrapiane panny ?, Laffizdrolku , nie chciałabyś jeszcze dwóch koleżanek do ferajny ?
kocurzyca41 pisze:bubor pisze:kalair pisze:E, przezyjesz. Mam nadzieje, bo z facetami roznie bywa..![]()
![]()
![]()
![]()
Wujek Bubor testament pisze?O nie,nie myśl że Ci tak łatwo pójdzie.Troszkę w życiu trzeba się pomęczyć...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter i 348 gości