Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Pt gru 09, 2011 7:27 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

witamy :1luvu:
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Pt gru 09, 2011 7:44 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witam z rana i serdecznie pozdrawiam :kotek: :kotek: :kotek:
ObrazekObrazekObrazekObrazekObrazek

olafen

Od: Pon kwi 07, 2008 14:23

Post » Pt gru 09, 2011 9:03 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witaj Bejbusko :1luvu:
Gosiara

Post » Pt gru 09, 2011 9:10 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Witajcie Edytko,Olafen i Gosiara :kotek: OxykortA chyba nic złego Bejbi nie robi bo nie widać :ok: Syropek przeżyła :lol: i troszkę lepiej wygląda.Jeszcze 3 razy mordęgi.
Obrazek ,

vailet

Od: Śro sty 05, 2011 22:28

Post » Pt gru 09, 2011 9:23 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Jest ogłoszenie z dziś na Tablica Drapak tanio za 40zł. jeden z budką i jakiś mniejszy w Opolu.
Daję cynk skoro tak niektórym przeszkadza że ja mam :ok: Nie ma zdjęć.Można zadzwonić i poprosić.Jeśli znacie kogoś z Opola to może potrzebuje?
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 9:42 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Obrazek

a to na dobry humorek
Obrazek
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Pt gru 09, 2011 10:00 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Hejka Karola :) z mocnym charakterem :ok:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 10:26 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

Vailet jesteś mistrzynią w wybiórczym czytaniu tego co ludzi piszą do ciebie, w wybiórczym rozumowaniu... PODZIWIAM!
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 10:39 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza pisze:Vailet jesteś mistrzynią w wybiórczym czytaniu tego co ludzi piszą do ciebie, w wybiórczym rozumowaniu... PODZIWIAM!

Ty też :lol: i też podziwiam.Układasz sobie w głowie niestworzone historie na mój temat.Co Ty wogóle czytałaś o Bejbi.Nic.Pierwszy wątek był najważniejszy.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 10:41 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:Vailet jesteś mistrzynią w wybiórczym czytaniu tego co ludzi piszą do ciebie, w wybiórczym rozumowaniu... PODZIWIAM!

Ty też :lol: i też podziwiam.Układasz sobie w głowie niestworzone historie na mój temat.Co Ty wogóle czytałaś o Bejbi.Nic.Pierwszy wątek był najważniejszy.

Dość przeczytałam, by wyrobić sobie zdanie na twój temat.
Zespół Munhausena, już to padło na forum.
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 11:11 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:

A Ty co masz?Bo mnie to wiesz...obleciało.Te osoby mnie nie znają.Tak wogóle mam dowód że psychicznie jestem zdrowa na piśmie :mrgreen: bo w szpitalu by dać leki które mogą w depresję wpędzać muszą każdego sprawdzić czy da radę je brać :mrgreen:
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 11:12 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze:
najszczesliwsza pisze:
vailet pisze:

A Ty co masz?Bo mnie to wiesz...obleciało.Te osoby mnie nie znają.Tak wogóle mam dowód że psychicznie jestem zdrowa na piśmie :mrgreen: bo w szpitalu by dać leki które mogą w depresję wpędzać muszą każdego sprawdzić czy da radę je brać :mrgreen:

8O
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 11:13 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

:ryk: :ryk: :ryk: przecież Wiesz że nie jestem zdrowa fizycznie.
Obrazek ,

vailet

Post » Pt gru 09, 2011 11:16 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

vailet pisze::ryk: :ryk: :ryk: przecież Wiesz że nie jestem zdrowa fizycznie.

Wiem, ale nigdy żaden lekarz dając mi hormon, które mogą prowadzić do depresji nie pytał mnie o stan psychiczny!
najszczesliwsza

Post » Pt gru 09, 2011 11:22 Re: Bejbi słaba jelitowa kotka od początu choruje część 3

załóżcie soie na koci łapci jakis wąt typu "nasze frustracje", "moje psychiczne drugie Ja" itp. bo zaśmiecacie wątke kolejnemu kotu i znów nikt nie che tutaj zaglądać. a na takim wątku o naszych "wariacjach" itp. każdy będzie mógł sobie pojechac po kims, wygadac sie, wypłakać i będzie spokój
bo jak na razie to ja stąd ide - myślałam ze będzie coś i Bejbi, jakieś foty ale nie jazk zwykle jakies chore spięcia u jednej i u drugiej
dlatego załóżcie jeden ogólny watek na tego typu wojny :ok:
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

[poprzednia][następna]