witamy

Moderator: Estraven
OxykortA chyba nic złego Bejbi nie robi bo nie widać
Syropek przeżyła
Nie ma zdjęć.Można zadzwonić i poprosić.Jeśli znacie kogoś z Opola to może potrzebuje?

najszczesliwsza pisze:Vailet jesteś mistrzynią w wybiórczym czytaniu tego co ludzi piszą do ciebie, w wybiórczym rozumowaniu... PODZIWIAM!
vailet pisze:najszczesliwsza pisze:Vailet jesteś mistrzynią w wybiórczym czytaniu tego co ludzi piszą do ciebie, w wybiórczym rozumowaniu... PODZIWIAM!
Ty teżi też podziwiam.Układasz sobie w głowie niestworzone historie na mój temat.Co Ty wogóle czytałaś o Bejbi.Nic.Pierwszy wątek był najważniejszy.
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:najszczesliwsza pisze:Vailet jesteś mistrzynią w wybiórczym czytaniu tego co ludzi piszą do ciebie, w wybiórczym rozumowaniu... PODZIWIAM!
Ty teżi też podziwiam.Układasz sobie w głowie niestworzone historie na mój temat.Co Ty wogóle czytałaś o Bejbi.Nic.Pierwszy wątek był najważniejszy.
Dość przeczytałam, by wyrobić sobie zdanie na twój temat.
Zespół Munhausena, już to padło na forum.
vailet pisze:najszczesliwsza pisze:vailet pisze:najszczesliwsza pisze:Vailet jesteś mistrzynią w wybiórczym czytaniu tego co ludzi piszą do ciebie, w wybiórczym rozumowaniu... PODZIWIAM!
Dość przeczytałam, by wyrobić sobie zdanie na twój temat.
Zespół Munhausena, już to padło na forum.
A Ty co masz?Bo mnie to wiesz...obleciało.Te osoby mnie nie znają.Tak wogóle mam dowód że psychicznie jestem zdrowa na piśmiebo w szpitalu by dać leki które mogą w depresję wpędzać muszą każdego sprawdzić czy da radę je brać :mrgreen:
przecież Wiesz że nie jestem zdrowa fizycznie.vailet pisze::ryk:![]()
przecież Wiesz że nie jestem zdrowa fizycznie.

Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek i 14 gości