elag. pisze:Cóż..za Mikołajkowy nastrój...myślałam, że św. Mikołaj jest patronem dobroci i życzliwości
![]()
uwielbiam czytać ten wątek i uwielbiam Iwonkę i jej cudne koteczki, ale tym co dzisiaj czytam...jestem szczerze zdziwiona i z lekka zniesmaczona..![]()
![]()
Każdy z nas jest inny..inaczej wyrażamy emocje...inaczej próbujemy się komunikować..czasem z pomocą obrazków..każdy czyni to z potrzeby serca i chwili:!: , każdy jest tu gościem..i jak gość winien być potraktowany..z szacunkiem...tak czyni Selene...
Cała ta dyskusja wydaje mi się zbędna i smutna, a uwagi personalne..można czynić na PW.
WSZYSTKICH NAS ŁĄCZY MIŁOŚĆ DO KOTÓW, POWINNA TEŻ DO LUDZI....
Jestem tu nowa..może komuś się nie spodoba to co napisałam..trudno...mam nadzieję, że Iwonce nie będzie przykro po całym dniu pracy tu zajrzeć..wszak nie wygląda to na kototerapię...WSZYSTKIM ŻYCZĘ DOBREGO DNIA I WIĘCEJ ŻYCZLIWOŚCI...
Wszystkie jesteśmy w tym wątku gośćmi Selene, więc powinnyśmy przestrzegać pewnych kanonów zachowania obowiązujących w tym wątku, a nie zmieniać go każdy na swoją modłę i podłóg własnego widzimiśię, mając za nic upodobania i prośby Gospodyni

Jak sama napisałaś, jesteś tu nowa, uszanuj więc styl w jakim wątek jest prowadzony (a raczej był