Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie kwi 15, 2012 9:59 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Śliczna Fasolka jak zawsze :1luvu: :1luvu:
TygRyś

Cudowne masz minki :) Fasolinko
Duża

Dla wszystkich tęskniących za TygRyskiem i pozostałymi:
-TygRyś kicha, dostaje na razie tylko immunodol, nie chcemy w niego od razu pakować antybiotyków, szkoda wątroby
-Czarne Zuo nadal morderczy wobec TygRysia, za tydzień badamy krew i może zejdziemy do nawadniania raz na dwa tygodnie
- Gustowny łapę leczy i kocha TygRysia jak może czyt. wylizuje go, zaczepia do zabawy i generalnie chyba ogon mu się kiedyś odkręci :)

Trochę nas teraz mniej,bo: pracy duzo a czasu do rozdzielenia na wszystkie rzeczy mało :? . Tę chwilę czasu jaka poświęcałam na miau przeznaczam na psa, z którym mam odrobinę problemów, wiec będzie nas jeszcze mniej :| Ale sie opłaca, bo więź z psem robi się lepsza i problemy zaczynam "ogarniać" i konsekwentną parcą mam nadzieje wyeliminować pewne zachowania :) No i chciałabym podejść z Gustownym do egzaminu z obedience więc w każdej możliwej chwili ćwiczymy się :)

Wracając do kotów, bo one tu najważniejsze, mam nadzieję, że choć zaczną się tolerować ale nie mam pomysłu jak im to ułatwić. Będę szukać jakiegos kociego behawiorysty po wskazówki. Bo tak jak teraz zyć sie nie da. Pobyt w klatce frustruje Czarnego, a jego wyjście z klatki jest frustrujące dla TygRycha. Teraz jest u nas sucho i w miarę w cieplo więc Ryszardek wybiera dwór, Czarne Zuo czuje sie jak w niebie :)
Pozdrawiam
Duża

p.s.
Wrzucim trochę fot niedługo :)
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie kwi 15, 2012 14:01 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu, jak to kichasz?
Bardzo się zmartwiłyśmy z dużą.
My wiemy, że Gusto potrzebuje Waszej Dużej, a ja mam markotną minkę, jak Ciebie nie ma. Duża mi tłumaczy, że muszę zrozumieć, no i Gusto Ciebie kocha.
Ja też :1luvu:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie kwi 15, 2012 23:44 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Dawno mnie nie bylo... :( Wszystko przez Duza :evil:
Kitek
"We don't apologize
And that's just the way it is
But we can harmonize
Even if we sound like shit
Don't try to criticize
You bitches better plead the fifth" \\m//
MRRRRAAUUUUUU! :twisted: HELL BLOODY YEAH! :twisted:
"Dark matter. It's not atoms. It's the other stuff." :ryk:

Caragh

Od: Pon sie 03, 2009 23:03

Post » Sob kwi 21, 2012 6:22 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

W moim wątku są zdjęcia z cyklu: studium mojego spania.
Pozwoliłam je włożyć dużej, żebyś Ty zobaczył, TygRyniu :(
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob kwi 21, 2012 19:57 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Duża mówiła, że wstawi zdjęcia i proszę pokazuję wam co sie u nas dzieje:

Tu blondyn z Czarnym Zuem, miedzy nimi jest spokój
Obrazek

A o to i samo Czarne Zuo na łóżku Dużej...
Obrazek
i na kanapie tez
Obrazek

A to Ja,Duża mówi, że Książe jestem :)Na moim fotelu
Obrazek Obrazek

A tu na poddupniczku co Duża kupiła u cioci Annazoo
Obrazek

A poddupniczek potrafi być też pogustniczkiem :)
Obrazek

Trochę później będzie więcej zdjęć

TygRyś
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Sob kwi 21, 2012 21:16 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Duża mówiła, że wstawi zdjęcia i proszę pokazuję wam co sie u nas dzieje:

Tu blondyn z Czarnym Zuem, miedzy nimi jest spokój
Obrazek

A o to i samo Czarne Zuo na łóżku Dużej...
Obrazek
i na kanapie tez
Obrazek

A to Ja,Duża mówi, że Książe jestem :)Na moim fotelu
Obrazek Obrazek

Obrazek

A poddupniczek potrafi być też pogustniczkiem :)
Obrazek

Trochę później będzie więcej zdjęć

TygRyś

TygRysiuiu jesteś śliczy :1luvu: :1luvu: :1luvu:
Gabrynia
Tu jesteśmy http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=152188
Człowiek szczęśliwy to nie ten, który wszystko ma, ale ten, który cieszy się wszystkim, co ma.
Gabi 14.07.2016 (*), Duffy 06.04.2009 - 02.11.2020 (*)

bozena640

Od: Nie sty 11, 2009 17:23

Post » Sob kwi 21, 2012 22:52 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:

Obrazek

TygRyś

Wiesz, Kochany, tak bym się przytuliła do Ciebie i zasnęła :oops:
Fasolka wierna
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Sob kwi 21, 2012 23:40 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Dziękuję Ci Gabi :)

Fasolko, ja bym bardzo chciał żebyś się przytuliła, pospalibyśmy spokojnie :1luvu:
TygRyś

A tu ja w nowym posłanku takim okraglutkim, że całe je wypełniam :)
Obrazek

A Czarne Zuo uwielbia w przewietrzonej pościeli sie kokosić.
Obrazek ObrazekObrazek

I odwiedziła nas taka młoda suczka co ją koleżanka Dużej właśnie adoptowała, kulturalna była i tylko z daleka na mnie patrzyła.
Obrazek

TygRyszardek
Obrazek

urwiniu

Post » Nie kwi 22, 2012 5:30 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu, jaką Ty masz błyszczącą główkę :1luvu:
już bym się nie zmieściła w tym posłanku.
Duża oczywiście zobaczyła zdjęcie suczki i się zachwyca. Duża jest nienormalna, mało nam jeszcze tej buraski w łazience :?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Nie kwi 22, 2012 6:51 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Ja calutki jestem błyszczący :)
A suczka Dużej też się podobała i Duża się cieszy, że koleżanka ja adoptowała, chociaż ona ma już jednego psa takiego większego od Gustownego,no. Jego nie pamiętam tak bardzo bo już od paru lat mieszkają w tej Francy jakiejś, no.

TygRyś

Sunia cudowna, ma zaledwie 9 miesiecy. Jej rodzina wyjechała na Wyspy na dłużej i szukali jej domu. Na pytanie czemu nie chcą jej wziąć, stwierdzili iz nie chcą jej narażać na 6miesięcy rozłaki z powodu kwarantanny :evil: Jednym słowem nawet nie brali jej pod uwagę przy wyjeździe, bo teraz owa kwarantanna wygląda inaczej :evil:(Wiem bo Gustowny będzie do niej podchodził) A to taki kompaktowy wpatrzony w ludzia pieseczek- 6kg. Dobrze, że szukali jej domu a nie oddali do schronu, w schronach dobrze nie jest, eh.
Obrazek

urwiniu

Post » Nie kwi 22, 2012 8:52 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Ja calutki jestem błyszczący :)
A suczka Dużej też się podobała i Duża się cieszy, że koleżanka ja adoptowała, chociaż ona ma już jednego psa takiego większego od Gustownego,no. Jego nie pamiętam tak bardzo bo już od paru lat mieszkają w tej Francy jakiejś, no.
TygRyś

Łoj :oops:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Śro kwi 25, 2012 12:53 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Nie jem, mało piję, śpię :( Boli mnie pyś. Byłem dziś u weta i otwierali mi pysio na siłę, krzyczałem głośno, ale nie drapałem i nie gryzłem bo jestem kotek-serce (tak mówi Duża). Dostałem kłuje, żeby nie bolało i żeby szczęka się leczyła, jak już zadziałają i zlikwidują to znowu jadę do lekarza i będą mnie znów sprawdzać. W sumie nadal nie wiadomo co mi jest,no. Idę spać, na razie nadal nie chcę jeść.
TygRyś

Chorujemy wespół z TygRyszardkiem, ja mam zapalenie stawu żuchwowego :( Więc tacy obolali odmawiamy strawy a poza tym staramy się żyć normalnie :(
Duża
Obrazek

urwiniu

Post » Śro kwi 25, 2012 12:56 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Ojej, współczuję bardzo bo chorowałam na to i wiem jak boli Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek

Broszka

Od: Śro gru 22, 2010 8:43

[poprzednia][następna]