Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:klawiatura mi wariuje , liteterz yamienia, buuuuu
wakacje![]()
![]()
no , najwyższa pora od wątku se zrobić

Młody wrócił zadowolony

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:klawiatura mi wariuje , liteterz yamienia, buuuuu
wakacje![]()
![]()
dune pisze:Koty jak konie....jak są złe albo p[rzestraszone tak uszy odginaja do tylu...
zupełnie identycznie....i gryzą potem....a jak kon ugryzie to okropnie boli
Bolkowa pisze:Danusia pisze:ula-misia pisze:Danusia pisze:klawiatura mi wariuje , liteterz yamienia, buuuuu
wakacje![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Młody wrócił zadowolonybo pryszczy nie widać (ma na twarzy dopasowany podkład). Czy pójdzie raz jeszcze
Moooże, jak dziewczyny zauważą, że lepiej teraz wygląfa
No i gdy znajdę taka panią co mnie krzywdy będzie robiła
![]()
Danusia pisze:Bolkowa pisze:
Młody wrócił zadowolonybo pryszczy nie widać (ma na twarzy dopasowany podkład). Czy pójdzie raz jeszcze
Moooże, jak dziewczyny zauważą, że lepiej teraz wygląda
No i gdy znajdę taka panią co mniej krzywdy będzie robiła
![]()
że tez wszystko wyniuchasz![]()
![]()
oj to teraz panienki do domu będą drzwiami i oknami wchodziły
Bolkowa pisze:Danusia pisze:Bolkowa pisze:
Moooże, jak dziewczyny zauważą, że lepiej teraz wygląda
No i gdy znajdę taka panią co mniej krzywdy będzie robiła
![]()
że tez wszystko wyniuchasz![]()
![]()
oj to teraz panienki do domu będą drzwiami i oknami wchodziły
Nic mi nie mów. Telefony się urywają, domofon rozgrzany do czerwoności, mój tata potłuczony (ma zaburzenia równowagi, spieszył się do domofonu, przewrócił, po czym jęknął "słucham" i usłyszał, że to o wnuka chodzi a nie listonosz z emeryturą). Dzisiaj w nowej szkole sekretarce tłumaczył, że najważniejsza to klasa z profilem... dziewczęcym (najlepiej gdyby w klasie był jedynym chłopakiem)
Bolkowa pisze:Burza przeszła, popadało, jest więc czym oddychać.
W ramach dnia dobroci dla kotów idę sprzątnąć kuwetę, a potem zakopię się z książką w łóżeczku.
Dobranoc
Danusia pisze:dune pisze:Koty jak konie....jak są złe albo p[rzestraszone tak uszy odginaja do tylu...
a czemu Cię koń ugryzl?
dune pisze:Danusia pisze:dune pisze:Koty jak konie....jak są złe albo p[rzestraszone tak uszy odginaja do tylu...
a czemu Cię koń ugryzl?
A bo ja wiem....wk....łam go czymś....to moja specjalność
myslał ze mam wiecej cukru...albo mial depresję...
a moze i jedno i drugie
odcukrzony koń w depresji
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 170 gości