_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Najfajniejsze to było, gdy wczoraj razem na balkonie sie wylegiwaliśmy. Fajne są te nasze kicie. Myślę, że w słońcu każdy kot się tak błyszczy. Nasze mają ostatnio nieco gorszą, rzadszą sierść. Nawet blizna na Hansa łopatce jest bardziej widoczna. Pani dr ją wczoraj komentowała.
Dzięki Gosia. Będę powoli oswajać HSB z tą myślą. Bo on długo oponował przed wysianiem tego zboża. Że niby nie będzie kotów rozpuszczał. On czasami tak ma. Ale gdy ostatnio chciałam zamówić w necie zestaw karm, do którego były dodane puszki 1 mniej wartościowej karmy to się oburzył. Czasami za nim nie trafiam
Hans jakiś czas temu skończył rok, postanowiłam więc pokazać jak się kocurek zmieniał. Tak wyglądał, gdy trafił do poradni i chyba już dwiema łapkami był po drugiej stronie.
zozbrajające te fotki maleńkiego Hansa Teraz to już kocurek pełną gębą
Franek, Tośka, Kredka i Lusi "Ludzi można z grubsza podzielić na dwie kategorie: miłośników kotów i osoby poszkodowane przez los." Oscar Wilde Lalunia [*] zawsze w naszych sercach