Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Szejbal pisze:Nie bedę zgadywać, bo wściekła jestem niemiłosiernie i pomysłów nie mamA wściekła jestem tak strasznie dlatego, bo pierogi leniwe robię, a nienawidzę gotowania plus dodatkowo robię te pierogi pierwszy raz
No i lepiej nie podchodzić, bo moja wściekłośc jest równa stadu os, którym ktoś rozwalił gniazdo! Nienawidze gotowania, wolę umierać z głodu
![]()
![]()
![]()
O!
halinka1403 pisze:Szejbal pisze:Nie bedę zgadywać, bo wściekła jestem niemiłosiernie i pomysłów nie mamA wściekła jestem tak strasznie dlatego, bo pierogi leniwe robię, a nienawidzę gotowania plus dodatkowo robię te pierogi pierwszy raz
No i lepiej nie podchodzić, bo moja wściekłośc jest równa stadu os, którym ktoś rozwalił gniazdo! Nienawidze gotowania, wolę umierać z głodu
![]()
![]()
![]()
O!
Jak "leniwe" Cię tak wnerwiły,to nie chcę nawet myślec ,co by bylo przy "pracowitych"![]()
![]()
![]()
Wiolaww pisze:ale leniwe są na apetyt, a nie na nerwy![]()
Wiolaww pisze:o sadełku nawet nie chcę myśleć. Wczoraj miałam wizytę u mojej pani doktor. Efekt, podwojona dawka hormonów. Wiadomo jaki będzie efektLedwo udało mi się 12 kg zrzucić po poprzedniej kuracji, a tu następna
Wiolaww pisze:uuułaaa, ale groźnie![]()
tylko jakoś wcale się nie boję![]()
![]()
![]()
Tez sobie wymyśliłaś, ja zawsze robię to co szybkie. Rachu, ciachu i po robocie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Sigrid i 13 gości