MEGUŚ i reszta ferajny ;) Po 2,3,5 latach...foto-ost. str.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro cze 15, 2011 20:36 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Niki, nie wiem co Ci napisać... Przychodzą mi do głowy same frazesy...
Ślę do Ciebie same dobre myśli, jesteś bardzo silna i jestem pewna, że mimo wszystkich przeciwności dasz sobie radę i poukładasz sobie życie od nowa, na swoich zasadach...
Mocno Cię ściskam... !
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro cze 15, 2011 20:51 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Muszę sobie wszystko poukładać, tylko jest mi ciężko i strasznie mnie to boli :cry:
Dowiedziałam się tylu przykrych rzeczy, a i zostawił mnie w czasie gdy go potrzebuję :(
Jak widać pomyliłam się strasznie co do jego osoby, a on się przyznał, że miał w planach zdrady, choć układało nam się we wszystkich sferach... chyba tylko sprawa związku najbardziej mnie zabolała, bo przeszliśmy wiele, 6lat, a on po prostu odszedł i zamieszkał z kolegą, by prowadzić kawalerskie życie.
Z drugiej strony może i lepiej niż miałby mnie zdradzać i oszukiwać, ale przykro jest.

niki2117

Od: Sob paź 09, 2010 1:54

Post » Śro cze 15, 2011 21:30 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Na pewno jest... Ale chyba lepiej tak, niż gdybyś za rok, dwa miała odkryć, że Cię zdradzał...
Nie wiem co powiedzieć Niki... Nie jestem w stanie Ci pomóc, tylko mogę powiedzieć, że życzę Ci jak najlepiej, na pewno z tym dasz sobie radę....
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Śro cze 15, 2011 21:46 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Wiem kochana i ułożę sobie to jakoś, ale gdybym nie ciągnęła go za język to by ze mną był Bóg wie po co i robiłby to co miał w planach :( Masakra jakaś niepojęta dla mnie...Dzięki Bogu, że mam intuicję i coś wyczułam, bo pewnie już cierpiała bym bardziej niż cierpię. Muszę z tym dojść do porządku dziennego. Cudownie, że wspiera mnie rodzina - to wiele mi daje. No i moje zwierzaki, bo one widzą,czują i choć nie potrafią mówić to potrafią pocieszyć.

niki2117

Post » Czw cze 16, 2011 7:00 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Niki kochana naprawdę współczuję,czasami chłopom odbija ale pewnie za jakiś czas stwierdzi,że zrobił błąd
bądź silna i dzielna,wiem,że łatwo mówić ale dobrze wiesz,że musisz być twarda
mam nadzieję,że jakoś się trzymasz

pozytywne myśli przesyłam
Obrazek

SASZEŃKO NA ZAWSZE BĘDZIESZ W NASZYCH SERCACH [*]

Edytka1984

Od: Czw cze 17, 2010 19:13

Post » Czw cze 16, 2011 9:05 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Najważniejsze móc rozgłaskać smutki na kocim futerku :)

brązowobiali

Od: Śro kwi 28, 2010 19:02

Post » Czw cze 16, 2011 11:24 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Niki, bardzo mi przykro :(
Wierzę, że sobie wszystko poukładasz w sposób dla Ciebie najlepszy :1luvu:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Czw cze 16, 2011 11:55 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Wiem- potrzeba po prostu czasu.Jemu dobrze jest z kolegami, ale wiem, że po tym wszystkim już go nie przyjmę, choć teraz cierpię, a on mógłby przyjść na kolanach.
Cierpienie przeminie, żal się zmniejszy, zaufania już nie odzyskam, dlatego ten związek nie będzie miał już happy endu.
No nic jak przystało na silną kobietę muszę radzić sobie sama i ułożyć to wszystko. Niestety podobno mieszka niedaleko mnie, ale mam nadzieję, że nie będę go widywała. Coś się kończy, a coś się zaczyna. Oby mi się kiedyś wszystko ułożyło, bo ja pechowiec jakiś jestem.

niki2117

Post » Czw cze 16, 2011 11:57 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Niki życzę Ci jak najlepiej - i żebyś spotkała tego jednego jedynego bo ten najwidoczniej nie był Ciebie wart
a jak będzie chciał wrócić kopa w dupę mu daj bo tylko na tyle zasluguje
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw cze 16, 2011 12:09 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Żebyś wiedziała, na tyle tylko on zasługuje. Miał wszystko, dom, małą rodzinę, porządną kobietę, obiadki, czyściutko, wszystko było ok, chciał więcej luzu - dostał go, poczuł się jak kawaler, bo sam mi to powiedział. Zachciało mu się latać - ok, tylko będzie kiedyś płakał, bo gorąco wierzę, że zło wyrządzone drugiemu człowiekowi wraca kiedyś i on szczęśliwy ze swoim myśleniem nie będzie. Najbardziej nie boli mnie jednak fakt rozstania, a kwestia tego, że bardzo się na nim zawiodłam. Miałam go za dojrzałego i odpowiedzialnego chłopaka, który dla chęci "latania" nie zostawi wszystkiego , a jednak się pomyliłam i to boli najbardziej. Zaimponowali mu koledzy z treningów i u jednego z nich mieszka. Od razu po rozstaniu nagle miał się gdzie wprowadzić i to do osoby, którą znał tylko z MMA - dziwne co nie. Na moje trochę zaplanowane.Życie - muszę się otrząsnąć :(

niki2117

Post » Czw cze 16, 2011 12:14 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

wiesz...po prostu on kiedyś pożałuje co stracił
widać odbiło mu delikatnie mówiąc i przewróciło się w głowie!
wiem,że cholernie boli strata i to w sumie z jego własnej głupoty ale wiesz on ma jeszcze pewnie myśli,że zwojuj świat
a Ty kochana znajdziesz kochającą drugą połówkę i będzie ok :D
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw cze 16, 2011 13:01 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Tylko jak tu kogoś znaleźć nie wychodząc z domu :( 90% koleżanek - mężata, dzieciata, reszta wyjechała. Jest kilka koleżanek, ale wiecznie zabiegane. Po drugie ja z tym kręgosłupem mam jak mam. W gorszych momentach zastanawiam się kto mnie weźmie, nie do końca sprawną :( Mam doła i tyle...

niki2117

Post » Czw cze 16, 2011 13:03 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

NIki to jeszcze nic strasznego - wierz mi,że inni mają gorsze problem ( nawet ja :( )
miłość Cię sama znajdzie :)
Obrazek

Edytka1984

Post » Czw cze 16, 2011 13:13 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

Wiem Edytko, że inni mają gorsze problemy, każdy je ma. Ja oprócz tego niestety mam wiele innych, a jednym z nich są problemy z chodzeniem. Każdy coś ma, tylko mi się zwaliło wszystko na raz.
Jakiś czas temu okazało się, że mój 27 letni brat ma raka , mama choruje na raka, w moim życiu się wszystko powaliło - związek, firma ....
Współczuję ci bardzo i już skrobię do Ciebie PW.

niki2117

Post » Czw cze 16, 2011 13:19 Re: MEGUŚ- odpukać apetyt jest,czuje się dobrze,miziaq 1 klasa;)

ojj to widzę też spore problemy :(

bądź dzielna!!!
Obrazek

Edytka1984

[poprzednia][następna]