rybcie pisze:no i jestem. Doczytałam wszystko, strona po stronie, post po poście
. Jednym tchem
. Teraz będę na bieżąco po cichutku poczytywać i zazdrościć cudownego miejsca na ziemi.
Witamy Gosiu i zapraszamy częściej
Myszeńk@ pisze:I ja zaglądam.
Przepraszam, że dopiero teraz, rok kończył się dla mnie smutno. Mam nadzieję, że Nowy przyniesie NOWE i DOBRE.
Ja też mam taką nadzieję
Myszeńko, napisz co z Zeldą. My gnaliśmy do weta 1 stycznia. Frycek zafundował sobie wymioty, totalną apatię i brak apetytu... Od razu przed oczami stanął mi Sznycek i strasznie się martwiłam
agnieszka1565 pisze:A z mojej ściany w sypialni patrzy na mnie Kropka
PumaIM pisze:Znad mojego biurka w pracy teżPrzychodzą koleżanki popatrzeć sobie na tego pięknego kota
Piękny kot pozdrawia ciotki skromnie schowany za gałązkami choinki

graszka-gn pisze:Moi sąsiedzi dostali od swoich dzieci dedykowany kalendarz z fotkami rodzinnymi. Pokazywali z ogromną dumą i radością. Myśleli, że nas okropnie zaskoczą i zadziwią - a Marek zaniósł im i pokazał Twoje Joasiu koty. Wprawdzie za kotami nie przepadają, ale fotkami nie mogli się nazachwycać - dawno takich pięknych nie widzieli
Graszko, ten wpis zmotywował mnie do tego, by przyszłoroczny kalendarz był jeszcze ładniejszy
mięta pisze:Trochę już po czasie , jednak Wszystkiego dobrego w Nowym Roku życzę Wam i waszym kotkom)
Serdecznie dziękujemy
Jeszcze raz życzymy wszystkim wszelkiej pomyślności w Nowym Roku

. Jednym tchem 

i poproszę zdjęcia ekipy