Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:Inus, koffam Cie za te wierszydla![]()
I tylko za nieeeeeeeeee?
Inka lekko rozczarowana
za wszystko, skarbie, za wszystkoza wierszyki i za to, ze wogole jestes
![]()
No, Twoje szczęście, bo mi już smutno było!
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Kociara82 pisze:MaryLux pisze:Kociara82 pisze:Inus, koffam Cie za te wierszydla![]()
I tylko za nieeeeeeeeee?
Inka lekko rozczarowana
za wszystko, skarbie, za wszystkoza wierszyki i za to, ze wogole jestes
![]()
Kociara82 pisze:no co ty! <buziam w pyszczek> ja cie kocham za wierszyki, za marudzenie, za caloksztalt jak to sie mowi oraz w przenosni i doslownie za piekne oczy
Kociara82 pisze:Inusia, ja cie kocham bez wzgledu na to czy marudzisz czy nie
tosiula pisze:Inusia, ale ty fajne wierszyki piszeszTe "kotki w domku" to pewnie o nas. Jak jest burza to sobie spimy, bo Duża nas pilnuje
![]()
Toril
MaryLux pisze:Uwaga, uwaga! Zbieram zapisy (na razie tylko zapisy) na antologię, w której będą też wiersze Inusi. Przewidywana cena - ok. 15 zł. Na pewno będzie co najmniej 40 egz., ale w najbliższych dniach mogę to jeszcze skorygować.
MaryLux pisze:Uwaga, uwaga! Zbieram zapisy (na razie tylko zapisy) na antologię, w której będą też wiersze Inusi. Przewidywana cena - ok. 15 zł. Na pewno będzie co najmniej 40 egz., ale w najbliższych dniach mogę to jeszcze skorygować.
maciejowa pisze:MaryLux pisze:Uwaga, uwaga! Zbieram zapisy (na razie tylko zapisy) na antologię, w której będą też wiersze Inusi. Przewidywana cena - ok. 15 zł. Na pewno będzie co najmniej 40 egz., ale w najbliższych dniach mogę to jeszcze skorygować.
My też chcemy
Użytkownicy przeglądający ten dział: Kankan i 47 gości