Widzisz, wyczuły Cię, żeś miękkaAgata&Alex pisze:alus1 pisze:Agata&Alex pisze:My już więcej nie weźmiemy
a może jednak![]()
Aluś![]()
![]()
![]()
![]()

Moderator: Estraven
Widzisz, wyczuły Cię, żeś miękkaAgata&Alex pisze:alus1 pisze:Agata&Alex pisze:My już więcej nie weźmiemy
a może jednak![]()
Aluś![]()
![]()
![]()
![]()
Akurat na Mikołajkikinga w. pisze: A ten wariat bukując bilet machnął się w datach i... mam wylot 06.12.
shira3 pisze:Akurat na Mikołajkikinga w. pisze: A ten wariat bukując bilet machnął się w datach i... mam wylot 06.12.
kinga w. pisze:W sumie to gdyby Rajmund przyjechał też by było ok, ale dobiły nas ceny biletów. Ja oblecę za 120parę funtów z dojazdem z Krk do Pyrzowic, bagażem i wszystkim co tam przychodzi, on tę samą trasę miałby (same bilety, bez bagażu) za 520. Do tego bagaż, jakieś tam opłaty lotniskowe, dojazd... Samochodem to 2000km + prom - też kosmos wychodzi. Wizzair dobrze kombinuje - na święta Polacy będą do kraju lecieć to i ceny można podciągnąć. W drugą stronę nie ma obłożenia to bilet kosztuje niespełna stówkę. Z powrotem, 06.01. mam bilet za 179zł - też do przyjęcia.
Bazylica, dawaj! Lecimy?![]()
Mary Lux, nie widziałaś Leśniczówki Stonów - koniec świata taki że nawet fale radiowe zawracają.
MaryLux pisze:No, nieźle!
kinga w. pisze:No, to tak... Dora, jak najbardziej rzut naleśnikiem od Bradford. Scunthorpe to coś w rodzaju tamecznej Ptaszkowej lub Wąchocka z tego co wiem - zapowiada się ciekawie, Rajmund mówi że normalny angielski (którym z reszta i tak niemal nie władam) to tam o kant d... bo oni maja wymowę "swojsko-buraczaną". Już się cieszę.
.
dora750 pisze:kinga w. pisze:Bazylica, dawaj! Lecimy?![]()
Jedno miejsce noclegowe się u mnie znajdzie, jakby cuś
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 113 gości