Jak tam u was dzisiaj z pogodą. Było zimno w nocy, ale teraz słoneczko zaczyna świecić. Byliśmy już na dworze. Teraz uprawiamy biegi przez przeszkody. A potem jak Duża wyjdzie to do łóżka..... i spaaaaać. Niusiek szczęśliwy z życia
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Rysiek nie martw się o Twiggy......wygląda na szczęśliwą. Niusiek martwiący się o martwiącego Ryśka
****"Zdobyć przyjaźń kota nie jest rzeczą łatwą. Nie lokuje on swych uczuć nierozważnie: może zostać Waszym przyjacielem, jeśli jesteście tego godni, ale nigdy waszym niewolnikiem."Théophile Gautier
Czas pakować plecaczki. Bedę czekał przy wjeździe od strony stolycy bo sie pogubimy. Twiggy piękna - spójrz na to Rychu z tej strony, że jest tam szczęśliwa a jakieś zdjątko czasem podeśle i będziesz miał pamiątkę swojej pierwszej miłości. Ruszamy w plener moi drodzy na pożegnanie lata
Rudi jedziesz sam , chyba macie z Miałką ciche dni Już się prawie spakowałem, jeszcze tylko jakieś skarpetki zabieram, bo noce coś ostatnio jakieś chłodne, oj jesień idzie.
Bo jeśli nie, to musze Ci powiedziec Stary, że Ona Baaardzo mi przypadła do gustu ale nie wiem, czy miedzy Wami już nie było jakiś wiesz.. ustaleń.. Bądź kolega - postaw sprawę jasno.
łamiecie mi serce tym zdjęciem, ale widac zadowolona jest ja pakuje ciepłe rzeczy, a klucha tylko sie pindrzy i twierdzi, że pompon ją będzie swoją miłością ogrzewał. noe żeby to sie nie skończyło tym, że moje rzeczy będzie potem chciała rysiek w trakcie przygotowań