Inka zaciekawiona
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Dorota pisze:Mru,
tostery nieraz same spadaja.
I nie tylko one.
Wiem cos o tym![]()
Mru
maciejowa pisze:Przyjedz Inko do mnie, podziele sie z toba moja rybka, bo i tak pewnie jej calej nie zjem..
Mru
maciejowa pisze:Pochrzanilo mi sie juz co gdzie pisalismy z MruJesli gdzies napisalismy cos nie na temat, to prosimy o wybaczenie. jestem dzisiaj lekko zdenerwowana i roztargniona w wyniku stresu zwiazanego z wizyta mojej Babci u lekarza..
maciejowa pisze:Podupada na zdrowiu bardzo. Dzisiaj mamy neurologa. Dostalam przykaz od lekarza, ze mam sie stawic na tej wizycie razem z babcia, wiec nie jest dobrze.
MaryLux pisze:maciejowa pisze:Podupada na zdrowiu bardzo. Dzisiaj mamy neurologa. Dostalam przykaz od lekarza, ze mam sie stawic na tej wizycie razem z babcia, wiec nie jest dobrze.
Kciuki mocne!
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Podupada na zdrowiu bardzo. Dzisiaj mamy neurologa. Dostalam przykaz od lekarza, ze mam sie stawic na tej wizycie razem z babcia, wiec nie jest dobrze.
Kciuki mocne!
Dzieki. Przydadza sie. I jeszcze jakies 600 000 do tego by sie przydalo![]()
Musze kupic dom, bo sie w 5 nie pomiescimy w dwoch pokojach..
MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Podupada na zdrowiu bardzo. Dzisiaj mamy neurologa. Dostalam przykaz od lekarza, ze mam sie stawic na tej wizycie razem z babcia, wiec nie jest dobrze.
Kciuki mocne!
Ale skąd wziąć ten milion? (na meble też coś trzeba mieć)
maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:MaryLux pisze:maciejowa pisze:Podupada na zdrowiu bardzo. Dzisiaj mamy neurologa. Dostalam przykaz od lekarza, ze mam sie stawic na tej wizycie razem z babcia, wiec nie jest dobrze.
Kciuki mocne!
Ale skąd wziąć ten milion? (na meble też coś trzeba mieć)
Meble na poczatek te co sa teraz, byle dach nad glowa byl.. Aczkolwiek milionem tez nie pogardzeTylko wlasnie tez sie zastanawiam skad szybko wziac tyle kasy
W totka raczej nie wygram, ale moze warto sprobowac?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Franciszek1954 i 35 gości