Wielbłądzio pisze:A poza tym jestem piękna zgrabna i mam cycki![]()
Niech raz będzie jakaś odmiana
![]()
Chyba w końcu osobiście przyjadę i obejrzę jak ten Wielbłąd wygląda: zwłaszcza po takiej autorekomendacji

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Wielbłądzio pisze:A poza tym jestem piękna zgrabna i mam cycki![]()
![]()
Anuk pisze:Wielbłądzio pisze:A poza tym jestem piękna zgrabna i mam cycki![]()
![]()
Chyba w końcu osobiście przyjadę i obejrzę jak ten Wielbłąd wygląda: zwłaszcza po takiej autorekomendacji
Wielbłądzio pisze:Doktor wspominała też coś o białaczce i doradziła zrobić dla pewności test, sama nie wiemnie znam się na tym, nie kojarzę powiązań poszczególnych chorób - a nie chciałabym płacić za rzeczy, które są zbędne, ponieważ zwyczajnie nie mam czym płacić
poprzedni wet na moje pytania o ewentualność białaczki (tak sobie na wszelki wypadek pytałam, nie wiedząc co Buśce może być) mówił, że to akurat mało prawdopodobne i że test można sobie darować
![]()
![]()
jesteśmy umówione na jutro po południu. ponieważ babkę znam, powiem jej po prostu jak jest, przedstawię opinię byłego weta... i zobaczymy...
mirabella pisze:Losowanie fantów siłą rzeczy dotyczy tylko osób, których adresy znasz, tak samo z licytacją - daj znac zainteresowanym na PW i czekaj na oferty, kto da najmniej dostaje zwięrzątko na własnosc
kalair pisze:Anuk pisze:Wielbłądzio pisze:A poza tym jestem piękna zgrabna i mam cycki![]()
![]()
Aż zazdraszczam! Też bym chciała takie cudo obejrzeć,ale za daleko Wielbłądek mieszka!![]()
skaskaNH pisze:Ja dziś też lekko padam, więc napiszę tylko, że 1. trzymam mocne kciuki za Bidzię
Mam nadzieje, że to jest tylko i wyłącznie kwestia tych zębów i ich usunięcie poprawi biedaczce jakość życia.
P.s. Miałam też napisać, że po pierwsze - 2. widziałam foty i skoro Szanowna Koleżanka na obydwóch wyszła szczupło, to nie może być przypadek, a po drugie - że te 3. szczupłe kobitki mają całkiem spore wzięcie![]()
4. Ale sama nie wiem, czy coś jeszcze pisać, żebyś jednak nie potraktowała tego jako zachęty pod tę latarnie![]()
P.s. 2. 5. Proszę mnie tu znowu nie straszyć jakąs licytacjąLicytacja sama w sobie nie taka straszna, ale fanty
Wielbłądzio pisze:kalair pisze:Anuk pisze:Wielbłądzio pisze:A poza tym jestem piękna zgrabna i mam cycki![]()
![]()
Aż zazdraszczam! Też bym chciała takie cudo obejrzeć,ale za daleko Wielbłądek mieszka!![]()
dziewczyny, żartowałam przecież, nie ma czego oglądać
![]()
jest znaczy się: ale to nie mnie, tylko co najwyżej Draństwojeśli któraś z Was jest szalenie spragniona widoku stada spasionych wyleniałych czarnych i burych dachowców, przyjmuję zapisy
![]()
kalair, zdjęcia BĘDĄ. są już nawet. ale na razie śpią na karcie i trochę jeszcze pośpią, bo chwilowo nie nadążam z tą pustą porypaną codziennością
Anuk pisze:kalair pisze:![]()
![]()
![]()
Wow, ale dałaś czadu!!!
Użytkownicy przeglądający ten dział: MB&Ofelia, puszatek i 10 gości