Banda Prawdziwych Drani. Part One. PROSZĘ O ZAMKNIĘCIE.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro lut 18, 2009 20:58

Wielbłądzio pisze:A poza tym jestem piękna zgrabna i mam cycki 8) :twisted: Niech raz będzie jakaś odmiana 8) :wink:

Chyba w końcu osobiście przyjadę i obejrzę jak ten Wielbłąd wygląda: zwłaszcza po takiej autorekomendacji :twisted:
Obrazek Obrazek

Anuk

Od: Pon paź 15, 2007 20:58

Post » Śro lut 18, 2009 21:33

Anuk pisze:
Wielbłądzio pisze:A poza tym jestem piękna zgrabna i mam cycki 8) :twisted: Niech raz będzie jakaś odmiana 8) :wink:

Chyba w końcu osobiście przyjadę i obejrzę jak ten Wielbłąd wygląda: zwłaszcza po takiej autorekomendacji :twisted:

Aż zazdraszczam! Też bym chciała takie cudo obejrzeć,ale za daleko Wielbłądek mieszka! :twisted: :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro lut 18, 2009 21:38

Najpierw musi mnie chcieć!
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Śro lut 18, 2009 21:49

Wielbłądzio pisze:Doktor wspominała też coś o białaczce i doradziła zrobić dla pewności test, sama nie wiem :roll: nie znam się na tym, nie kojarzę powiązań poszczególnych chorób - a nie chciałabym płacić za rzeczy, które są zbędne, ponieważ zwyczajnie nie mam czym płacić :( poprzedni wet na moje pytania o ewentualność białaczki (tak sobie na wszelki wypadek pytałam, nie wiedząc co Buśce może być) mówił, że to akurat mało prawdopodobne i że test można sobie darować :roll: :conf:
jesteśmy umówione na jutro po południu. ponieważ babkę znam, powiem jej po prostu jak jest, przedstawię opinię byłego weta... i zobaczymy...

A oprócz tych zębów są jakieś objawy wskazujące, że może to być białaczka? Jakieś trudno i długo leczące się infekcje? Jak okazało się, że Nikuś fatalne zęby, to zaczęłam czytać na ten temat i szybko wymiękłam - zepsute zęby mogą towarzyszyć bardzo wielu schorzeniom, ale równie dobrze mogą być tylko słabym punktem organizmu (ja tak mam - ząbki jak perełki, w każdym dziurka :roll: bez dentysty już dawno bym zębów nie miała).
Nikusiowi zostały usunięte wszystkie zęby oprócz kłów - podobno same mu wychodziły, ale test na białaczkę miał ujemny. Nie potwierdziły się również podejrzenia plazmocytarnego zapalenia dziąseł.
Trzymam kciuki :ok:
Obrazek
Obrazek
Jeszcze żaden nieśmiertelny bóg nie przeżył śmierci swoich wyznawców.
NAUKA O KLIMACIE.PL

genowefa

Od: Pon wrz 18, 2006 13:34

Post » Śro lut 18, 2009 21:55

Anuk pisze:Najpierw musi mnie chcieć!

Pytać się będziesz? :twisted:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Śro lut 18, 2009 22:42

Ja dziś też lekko padam, więc napiszę tylko, że trzymam mocne kciuki za Bidzię :ok:
Mam nadzieje, że to jest tylko i wyłącznie kwestia tych zębów i ich usunięcie poprawi biedaczce jakość życia.

P.s. Miałam też napisać, że po pierwsze - widziałam foty i skoro Szanowna Koleżanka na obydwóch wyszła szczupło, to nie może być przypadek, a po drugie - że te szczupłe kobitki mają całkiem spore wzięcie :mrgreen:
Ale sama nie wiem, czy coś jeszcze pisać, żebyś jednak nie potraktowała tego jako zachęty pod tę latarnie :roll:

P.s. 2. Proszę mnie tu znowu nie straszyć jakąs licytacją :twisted: Licytacja sama w sobie nie taka straszna, ale fanty :strach:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lut 19, 2009 1:12

mirabella pisze:Losowanie fantów siłą rzeczy dotyczy tylko osób, których adresy znasz, tak samo z licytacją - daj znac zainteresowanym na PW i czekaj na oferty, kto da najmniej dostaje zwięrzątko na własnosc :smokin:

ale ja mam w sumie bardzo niewiele forumowych adresów... z 10...? poza tym nie mogę chyba w ten sposób potraktować osób, które mi zaufały (że wiedząc gdzie mieszka kociarz np. nie podrzucę nigdy niczego pod drzwi :wink: )... no a jeżeli ktoś, kogo adresu nie posiadam, bardzo ale to bardzo chciałby sprawić sobie Duńkę i/lub Tadzia i/lub Licha - to wtedy co :twisted: ?

generalnie rzecz biorąc nadal mi nie do śmiechu :( Busiek nie je nic a nic, wręcz ucieka na sam widok nakładanego do miseczki jedzenia :cry:
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
07.03.2019 KONIEC WSZYSTKIEGO, KONIEC MNIE: Busiunia [`]
16.05.2017 PĘKŁO MI SERCE: Żabciu najukochańszy Skarbie[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Od: Sob mar 25, 2006 15:11

Post » Czw lut 19, 2009 1:46

kalair pisze:
Anuk pisze:

Aż zazdraszczam! Też bym chciała takie cudo obejrzeć,ale za daleko Wielbłądek mieszka! :twisted: :lol:

dziewczyny, żartowałam przecież :roll: , nie ma czego oglądać :twisted:

jest znaczy się: ale to nie mnie, tylko co najwyżej Draństwo :wink: jeśli któraś z Was jest szalenie spragniona widoku stada spasionych wyleniałych czarnych i burych dachowców, przyjmuję zapisy :wink:

kalair, zdjęcia BĘDĄ. są już nawet. ale na razie śpią na karcie i trochę jeszcze pośpią, bo chwilowo nie nadążam z tą pustą porypaną codziennością :(
Lisiaczku[`] herszcie nasz, nie ma nas bez Ciebie :( Nunku[`] krowinko najpiękniejsza :( Plupluniu głupiąteczko[`]
Maciejku[`] Buniu[`] Placuniu[`] Glamutku[`] Bidonku[`] Tadzinko[`] Gadziu złotooka[`]

Wielbłądzio

Post » Czw lut 19, 2009 2:10

skaskaNH pisze:Ja dziś też lekko padam, więc napiszę tylko, że 1. trzymam mocne kciuki za Bidzię :ok:
Mam nadzieje, że to jest tylko i wyłącznie kwestia tych zębów i ich usunięcie poprawi biedaczce jakość życia.

P.s. Miałam też napisać, że po pierwsze - 2. widziałam foty i skoro Szanowna Koleżanka na obydwóch wyszła szczupło, to nie może być przypadek, a po drugie - że te 3. szczupłe kobitki mają całkiem spore wzięcie :mrgreen:
4. Ale sama nie wiem, czy coś jeszcze pisać, żebyś jednak nie potraktowała tego jako zachęty pod tę latarnie :roll:

P.s. 2. 5. Proszę mnie tu znowu nie straszyć jakąs licytacją :twisted: Licytacja sama w sobie nie taka straszna, ale fanty :strach:

1. za Bidzię możesz swoją drogą, ona z kolei ma jazdy z pęcherzem... ale to za Busię (Bolusię) poprosimy koniecznie
2. so-called Szanowna Koleżanka na KAŻDYM ale to dosłownie każdym zdjęciu wychodzi jak pół dupy zza krzaka, w związku z czym prosi nie wspominać nawet o żadnych zdjęciach :twisted: gdyby nie było na nich innych dziewczyn, a przede wszystkim Kasi, zabroniłabym Monice publikacji :roll:
3. czyli nie zemrę z głodu...? będę miała za co leczyć moje dzieci...?
4. nie potrzeba mi specjalnych zachęt, je suis trés désespérée :crying:
5. podałabyś mi tak na wszelki wypadek swój adresik :mrgreen: ...? no wiesz, czasami bywam w Krakowie, wpadłabym poznać Szkodniki, a może kiedyś znów na noc nie będę miała się gdzie podziać (czytałaś tamto o klasztorze :oops: :wink: ?) ... i takie inne tego, ważne i pilne sprawy :twisted:

jutro dzień lekarski: najpierw ja do weta dla ludzkich wariatów :wink: , a potem z Buśką... do tego kina to chyba już się nie wybiorę :roll: :(

dobranocka

Wielbłądzio

Post » Czw lut 19, 2009 7:47

Wielbłądzio pisze:
kalair pisze:
Anuk pisze:

dziewczyny, żartowałam przecież :roll: , nie ma czego oglądać :twisted:

jest znaczy się: ale to nie mnie, tylko co najwyżej Draństwo :wink: jeśli któraś z Was jest szalenie spragniona widoku stada spasionych wyleniałych czarnych i burych dachowców, przyjmuję zapisy :wink:

kalair, zdjęcia BĘDĄ. są już nawet. ale na razie śpią na karcie i trochę jeszcze pośpią, bo chwilowo nie nadążam z tą pustą porypaną codziennością :(

Dooglądania draństwa też się piszę! :lol:

No Wielbłądku, weźsię za zdjątka. Nadążysz słoneczko,nadążysz.Spokojnie. :wink:
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 19, 2009 7:47

Obrazek
Za Buśkę nadal DUŻE kciuki!!!!
Obrazek
Obrazek

kalair

Post » Czw lut 19, 2009 9:17

Ad. 1. Po pierwsze to mi głupio, kiedyś tam wygrałam konkurs na rozpoznawanie Drani, a teraz pokręciłam wszystko :oops: :oops:
Kciuki oczywiście mocne za Busię :ok:
Też się zmartwiłam, że ona tak ucieka od miseczki, kurczę, no naważniejsze, żeby jednak coś jadła.

Ad. 2. Kasiu, nie gniewaj się o tę Szanowną Koleżankę ;)
A co do fot - masz podobnie jak ja - zazwyczaj nie podobam się sobie na zdjęciach, niewiele jest takich, na których dobrze wychodzę, a szczególnie dotyczy to fot z różnych spotkań itp :?
Ale - ponieważ nie podejrzewam, żeby Monika w Fotoszopie coś kombinowała - stwierdzam, że ani Ty gruba nie jesteś, ani nie wyglądasz jak pół dupy zza krzaka, O!

Ad. 3. To, co napisałam, bynajmniej się nie przekłada na dobre warunki materialne - ani dkla małych kobitek, ani dla ich dzieci - przynajmniej ja, z moim życiowym fartem, jakoś takiego nie znalazłam, co zechciałby roztoczyć jakąs stałą opiekę nad matką z siedmiorgiem dzieci :twisted:

Ad. 4. To dla równowagi, coś dla zniechęcenia: teraz zimno, poczekaj przynajmniej do wiosny :wink:

Ad. 5. Hmm... Kasiu, jak już się będziesz wybierać do Krk, to zapraszamy: ja i Szkodniki :) Ale póki istnieje zagrożenie przesyłką, to jednak tego adresu nie podam :mrgreen:
W razie czego podam Ci nr telefonu i zawsze mogę odebrać z dworca lub innego miejsca :smokin:
P.s. Nie czytałam o tym klasztorze - sorry, ostatnio czytam malo uważnie. Gdzie mam szukać?

Za wizyty u wetów ludzkich i nieludzkich mocno trzymam :ok:

skaskaNH

Od: Pt lut 03, 2006 0:21

Post » Czw lut 19, 2009 10:58

kalair pisze:Obrazek

8O 8O 8O
Wow, ale dałaś czadu!!!
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Czw lut 19, 2009 11:03

Coś na poprawę humoru:
Jak zapewne niektórym tu wiadomo, uczę języka obcego. Popularnego i pożytecznego języka obcego.
Mam grupę dorosłych, początkujących.
Wczoraj miała się zjawić nowa osoba na próbę.
No i zjawiła się: zakonnica.
No i zgadnijcie na jaki temat trafiła!
Shopping for clothes :twisted:
Obrazek Obrazek

Anuk

Post » Czw lut 19, 2009 18:31

Anuk pisze:
kalair pisze:Obrazek

8O 8O 8O
Wow, ale dałaś czadu!!!

Ano, dzień zaczął mi się fajnie. A skończył źle..

Wielbłądku, właśnie straciłam pracę..Żeby nie było za dobrze :cry: :cry: :cry:
Obrazek
Obrazek

kalair

[poprzednia][następna]