Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
smoczyca3g pisze::ryk:![]()
![]()
Sznyc - kaznodziejaciekawe za co Ci Joasiu taką "pokutę" zadał
![]()
![]()
![]()
Monostra pisze:Biedny Sznyc![]()
Pewnie przytulił się do Twojego kręgosłupa, bo wyczuł, że boli i chciał ulżyć, przykładając futerko, a tu go posądzają o wywoływanie snów.
smoczyca3g pisze:Tak przy okazji... co myślicie o panującym powszechnie poglądzie, że kot przytula się do "chorej" części ciała człowieka?
Nie pamiętam, czy poruszaliśmy już ten temat![]()
smoczyca3g pisze:P.S. A propos koncertów: serdecznie zapraszam na "Requiem" W.A.Mozarta! 31 października (piątek), godz. 19:00, kościół p.w. św. Józefa Robotnika w Kielcach (koncert niebiletowany!)Mam nadzieję Joasiu, że się nie pogniewasz za tą prywatę
:-*
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:Tak przy okazji... co myślicie o panującym powszechnie poglądzie, że kot przytula się do "chorej" części ciała człowieka?
Nie pamiętam, czy poruszaliśmy już ten temat![]()
Tematu nie poruszaliśmy. Też jestem ciekawa czy to prawda.
Chat pisze:Kilka razy slyszalam juz opowiesci o kotach przytulajacych sie do chorych miejsc. Opowiesci przekonujace, niestety z autopsji nie znam zadnych przykladow.
JoasiaS pisze:smoczyca3g pisze:P.S. A propos koncertów: serdecznie zapraszam na "Requiem" W.A.Mozarta! 31 października (piątek), godz. 19:00, kościół p.w. św. Józefa Robotnika w Kielcach (koncert niebiletowany!)Mam nadzieję Joasiu, że się nie pogniewasz za tą prywatę
:-*
Nie gniewam się, tylko się wybieram![]()
Ale tym razem zamierzam przybyć z godzinę wcześniej, żeby siedzieć, a nie stać
PumaIM pisze:Na forum się od czasu do czasu ktoś na temat kocich terapeutów i nianiek wypowiadał, ale niestety nie pamiętam kto i gdzie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter, Silverblue i 73 gości