to wypada skonczyc suche, ktore Chipi
zostawil. Prawda?
Zrobilem to.
Duza wyciela mi znad ogonka futerko

Mru oszpecony
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Femka pisze:Mru, czy dobrze zrozumieliśmy, że Nornica Ci wlała?
B.K. uważnie obserwująca rozwój wypadków
Hannah12 pisze:Mru, to dostaliśmy razem.
Minie Pysia przyłożyła.
O 3.30 ja podgryzałem.
I mi przyłożyła łapką i szkoda gadać oddała,
coś waleczna się zrobiła.
To poszedłem przytulic się do Dużej.
Duża pogłaskała i przytuliła.
Haker
Paulaaa pisze:To małe tez mnie ciągle bije ale ja jej oddaje chyba muszę się wyprowadzić bo to u nas jakieś związki między footrami się zrobiły, za dużo tego wyjeżdżam
Dorota pisze:Paulaaa pisze:To małe tez mnie ciągle bije ale ja jej oddaje chyba muszę się wyprowadzić bo to u nas jakieś związki między footrami się zrobiły, za dużo tego wyjeżdżam
Dokad?
Mru
Paulaaa pisze:Dorota pisze:Paulaaa pisze:To małe tez mnie ciągle bije ale ja jej oddaje chyba muszę się wyprowadzić bo to u nas jakieś związki między footrami się zrobiły, za dużo tego wyjeżdżam
Dokad?
Mru
o tym własnie myślę pewnie gdzies gdzie jest dużo mieska chodź z sobą tez wezmę cały zapasmówie Ci Czeko nianczy to małe metka z Karmelem siebie oraz ich dziecko Czeko a mnie nie ma kto więc się wyprowadzam
![]()
Dorota pisze:Paulaaa pisze:Dorota pisze:Paulaaa pisze:To małe tez mnie ciągle bije ale ja jej oddaje chyba muszę się wyprowadzić bo to u nas jakieś związki między footrami się zrobiły, za dużo tego wyjeżdżam
Dokad?
Mru
o tym własnie myślę pewnie gdzies gdzie jest dużo mieska chodź z sobą tez wezmę cały zapasmówie Ci Czeko nianczy to małe metka z Karmelem siebie oraz ich dziecko Czeko a mnie nie ma kto więc się wyprowadzam
![]()
Hej, poczekaj jeszcze.
To sie zmieni!
Trzymam kciuki!
Mru przejety
villemo5 pisze:Daaaaaaaaaaaaaawno mnie tu nie było!
Zapomniana przez Boga i ludzi mieszkam sobie w zapadłej dziurze bez netu...
A dziś nadaję ze stolycy i proszę o skrót co słychać u Mru?
kopaliście Dużej grób, czy jak?Dorota pisze:Wypuscila nas na balkon.
Tosmy z duzej donicy ziemie wykopali![]()
Mru pracowity
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google [Bot] i 22 gości