właśnie wstałam
dzień dobry fszystkim
u nas strajk głodowy Zośki i Korala. Nie ruszyli mięsa z lodówki. Ja wczoraj cały dzień miałam śpiączkę jakąś. Od 15 właściwie nie przestawałam przysypiać.
Padłam po 23.
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Pewnie jakieś tanie mięcho chciałaś im wcisnąć - nie ma goopichFemka pisze:właśnie wstałam
dzień dobry fszystkim
u nas strajk głodowy Zośki i Korala. Nie ruszyli mięsa z lodówki. Ja wczoraj cały dzień miałam śpiączkę jakąś. Od 15 właściwie nie przestawałam przysypiać.
Padłam po 23.
Marcelibu pisze:CoToMa - juz o godz. 6 wstanko? Łomatkojedyno... Kiedy Ty śpisz?
Dzień dobry!
Marcelibu pisze:Pewnie jakieś tanie mięcho chciałaś im wcisnąć - nie ma goopichFemka pisze:właśnie wstałam
dzień dobry fszystkim
Padłam po 23.![]()
.
Rzyganko było? Obydwoje nie chcą jeść?
Femka pisze:właśnie wstałam
dzień dobry fszystkim
Padłam po 23.
Femka pisze:CoToMa, człowiek czasem musi się zdrzemnąć
moś pisze:BRYProsze nie strajkować, strajk jest nielegalny
Femka pisze:u nas strajk głodowy Zośki i Korala. Nie ruszyli mięsa z lodówki.
Femka pisze:moś pisze:BRYProsze nie strajkować, strajk jest nielegalny
mogłabyś zadzwonić do Szczypiorów i powiedzieć im to osobiście? Mnie się nie słuchają
CoToMa pisze:Femka pisze:u nas strajk głodowy Zośki i Korala. Nie ruszyli mięsa z lodówki.
Świeżego Ci sie kupić nie chciało
moś pisze:Femka pisze:moś pisze:BRYProsze nie strajkować, strajk jest nielegalny
mogłabyś zadzwonić do Szczypiorów i powiedzieć im to osobiście? Mnie się nie słuchają
Nie mam numeru ale spróbuje telepatycznie, moze sie uda
Koty podobno maja siodmy zmysł..podobno
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 37 gości