PcimOlki pisze:
Mówię jej: wyjmy,
Ona nie słucha,
Chyba jest głucha na oba ucha.
łysy świeci

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PcimOlki pisze:
Mówię jej: wyjmy,
Ona nie słucha,
Chyba jest głucha na oba ucha.
wjwj1 pisze:PcimOlki pisze:Burza jednak przeszła górą, ale pioruny były fajne.
Olek jeszcze siedzi na balkonie i czeka na następne.
Pcim, znasz się na burzach? Ludzie piszą iż burza może jedzenie zniszczyć![]()
http://chatul.pl/viewtopic.php?t=1149&s ... 951180623f
Ze zdumieniem przecieram oczy, no ale zaraz mam żarcie kotu robić a zanosi się na burze ...
KotkaWodna pisze:policzyć elementy zestawu przed montowaniem czegokolwiek, potem policzyć Koty, po zakończeniu prac policzyć elementy ponownie i profilaktycznie podać Kotom parafinkę?... :-/
u mnie kradziejowało się zawsze wszelkie artykuły florystyczne..
KotkaWodna pisze:ostrzegłbyś przed tym linkiem, znam to, ale i tak momentalnie się zryczałam...
kotx2 pisze:...
łysy świeci
kotx2 pisze:....
a nie chodzi o ciśnieniesłyszałam ,ze rosół kwasnieje
PcimOlki pisze:KotkaWodna pisze:policzyć elementy zestawu przed montowaniem czegokolwiek, potem policzyć Koty, po zakończeniu prac policzyć elementy ponownie i profilaktycznie podać Kotom parafinkę?... :-/
u mnie kradziejowało się zawsze wszelkie artykuły florystyczne..
Czy koty z poprzyszywanymi łapami do ogonów tez sie liczą?
Nie sądze żeby u mnie było jakieś zagrożenie. One od małego przyzwyczajone sa do walających się kabli, drutów w szpulkach i pociętych, wierteł o.8 mm i tym podobnych zabawek.KotkaWodna pisze:ostrzegłbyś przed tym linkiem, znam to, ale i tak momentalnie się zryczałam...
A co - sam mam ryczeć?kotx2 pisze:...
łysy świeci
Chwilowo nie świeci, ale właśnie przez niego ta poziomica laserowa.kotx2 pisze:....
a nie chodzi o ciśnieniesłyszałam ,ze rosół kwasnieje
Od ciśnienia? Może - nie znam się na rosołach.
Mi rozmaite rzeczy czasem kwaśnieją od sklerozy.
PcimOlki pisze:...
Dlatego jeśli w ciągu 2 tyg. sytuacja się nie unormuje i nie zobaczę, że traktują koty z równą miłością, to im Alme zabiorę.
KotkaWodna pisze:u Ciebie czy u rodziców?
Megana pisze:Przez chwilę myślałam, że z Wrocławia widać most Świętokrzyski
PcimOlki pisze:Megana pisze:Przez chwilę myślałam, że z Wrocławia widać most Świętokrzyski
Kto wie, może widać... dyć ino u nas mostów jak mrówków - trudno rozróżnić, który jest który.![]()
KotkaWodna pisze:już myślałam, że tym bicyklem wybierasz się do ZG
Megana pisze:PcimOlki pisze:Megana pisze:Przez chwilę myślałam, że z Wrocławia widać most Świętokrzyski
Kto wie, może widać... dyć ino u nas mostów jak mrówków - trudno rozróżnić, który jest który.![]()
Pożyczcie trochu, bo u nas mosty to towar deficytowy...
Megana pisze:Oj tam, oj tam. Co i raz jakiś internetowy znajomy się przeprowadza do Wrocławia, to chyba co jak co, ale mosty macie w porządku!
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, zuza i 100 gości