Moderator: Estraven
Marcelibu pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:Moja fota jest dostepna.
Czy mogłabyś troszkę precyzyjniej: GDZIE JEST TA FOTA NA WĄTKU?????? Bo ten link m. in. w Twoim podpisie (ja już kombinowałam, że może to jest Twoje zdjęcie
) to jest do d... Otwiera się ta strona www na której umieszczasz swoje zdjęcia, ale bez żadnych Twoich zdjęć, linków...
Moja fota jest w tym watku
Dorota, nie rób sobie jaj, tylko pokazuj, w którym miejscu :twisted:
Moze strone mam podac?
noo, wreszcie uruchomiłaśprocesy myślowe :twisted:
Ja też o to chciałam poprosić.
I o uruchomienie etc.... też, tylko, oczywiście, jak zwykle jestem bardzo uprzejma, bardziej niż Femka
Adrianapl pisze:ja pamietam: bylo zdjecie Dorotki z dzidziusiem na rekach
Femka pisze:Marcelibu pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Femka pisze:Dorota pisze:Marcelibu pisze:Dorota pisze:Moja fota jest dostepna.
Czy mogłabyś troszkę precyzyjniej: GDZIE JEST TA FOTA NA WĄTKU?????? Bo ten link m. in. w Twoim podpisie (ja już kombinowałam, że może to jest Twoje zdjęcie
) to jest do d... Otwiera się ta strona www na której umieszczasz swoje zdjęcia, ale bez żadnych Twoich zdjęć, linków...
Moja fota jest w tym watku
Dorota, nie rób sobie jaj, tylko pokazuj, w którym miejscu :twisted:
Moze strone mam podac?
noo, wreszcie uruchomiłaśprocesy myślowe :twisted:
Ja też o to chciałam poprosić.
I o uruchomienie etc.... też, tylko, oczywiście, jak zwykle jestem bardzo uprzejma, bardziej niż Femka
ZOŁZA
Marcelibu pisze:Adrianapl pisze:ja pamietam: bylo zdjecie Dorotki z dzidziusiem na rekach
W II części????![]()
Adrianapl pisze:ja pamietam: bylo zdjecie Dorotki z dzidziusiem na rekach
Femka pisze:Adrianapl pisze:ja pamietam: bylo zdjecie Dorotki z dzidziusiem na rekach
ale z ludzkim dzisiusiem czy z kocim?
a jeśli z ludzkim, to jak go tematycznie ze Szczypiorami połączyć?
Marcelibu pisze:Marcelibu pisze:Adrianapl pisze:ja pamietam: bylo zdjecie Dorotki z dzidziusiem na rekach
W II części????![]()
Już wiem, ale to było tylko z "ręcami" Doroty. Reszty "kadłuba" nie było widać
Dorota pisze:Kolana, ramiona, kawalek upierzenia to pies?