moś pisze:kalair pisze:8OA co!? Psina niewinna czemuś może winna?! Rany, ale zdanie...
i co autor mial na mysli?..hm....![]()
Się pogubiłam....Inteligencja poszła precz..To te widoki przecudne tak działają!

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
moś pisze:kalair pisze:8OA co!? Psina niewinna czemuś może winna?! Rany, ale zdanie...
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:8OA co!? Psina niewinna czemuś może winna?! Rany, ale zdanie...
Się pogubiłam....Inteligencja poszła precz..To te widoki przecudne tak działają!
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:8OA co!? Psina niewinna czemuś może winna?! Rany, ale zdanie...
To rozumiem
kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:8OA co!? Psina niewinna czemuś może winna?! Rany, ale zdanie...
To rozumiem
Że co!? Widoki, czy brak inteligencji?! Moś, zastanów się głęboko nad odpowiedzią![]()
. Bo ta inteligencja to tak nie zawsze....
![]()
moś pisze:dziekuje w imieniu plaskatych, dawno cie tu nie widzialamWpadaj częściej i dawaj przynajmniej znac ze jesteś.To nie musi byc dlugi tekst
Agn pisze:moś pisze:dziekuje w imieniu plaskatych, dawno cie tu nie widzialamWpadaj częściej i dawaj przynajmniej znac ze jesteś.To nie musi byc dlugi tekst
A bo ja to dopiero co wróciłam z wyjazdu i dopiero się rozkręcam...![]()
moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:moś pisze:kalair pisze:8OA co!? Psina niewinna czemuś może winna?! Rany, ale zdanie...
To rozumiem
Że co!? Widoki, czy brak inteligencji?! Moś, zastanów się głęboko nad odpowiedzią![]()
. Bo ta inteligencja to tak nie zawsze....
![]()
i własnie dlatego odpowiedz"widoki" jest dla mnie bezpieczniejsza![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1372 gości