Cyrylek i Kitka śliczne jak zwykle

Hrabina już nie markotna? Jak humorek?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Nic nie robię, tak wyszło. Jeśli chodzi o Cyryla i Hestię, to się w sumie tego spodziewałam, ale jak Kitka pierwszy raz się do nich wgramoliła, to zrobiłam takie oczy:aamms pisze:Kicorku, jak Ty to robisz, że one sa takie przytulaste?
Jak są całą trójka na fotelu - chyba nigdy. Ona woli odwrócić się do nich plecami i spać. Czasami śpi przodem, ale tylko jak jest dwójka na fotelu: Kitka i któreś z łobuzów. Ten typ tak makropka75 pisze:Tyle że kitka jak zwykle bokiem.Czy ona kiedyś sypia przodem do nich?
Cieszę się, że widok mojej trójcy pozytywnie wpływa na ilość mizianek dla Bigosa i GulaszaDomino76 pisze:Kicorku...Jak widzę zdjęcia Twoich kociastych, to od razu mam ochotę je wytarmosić, wygłaskać i wyciamkać! A ponieważ nie mogę, to dostaje się moim dwóm skubańcom
![]()
gattara pisze:Tercecik egzotyczny rządzi
Akineko pisze:Kicorku, jak fajnie znowu odlądać wspólne zdjęcia trójki![]()
Kicorek pisze:Cyryl nadal kicha, ale mniej, i oczko już mu nie płacze.
Za to w weekend, jak mnie nie było w domu, Hestia zaczęła kichać, ale tak, jakby ją coś trochę dławiło. Może to raczej kaszel. Przeziębić się nie bardzo miały jak...
Niech oni się nie wygłupiają, bo jak wydam ostatnie pieniądze na weta, to do jedzenia będą miały suchy chleb...
agacior_ek pisze:Kicorku, a może je wrzucić na tydzień na scanomune?
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana, muza_51 i 1039 gości