Chiko
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Ja przepraszam, nie mamy wątku i Duża i Ja chce się pochwalić swoim zdjęciem. Duża mówi, że wyszłam podejrzanie przecudnie, bo cudne zdjęcia to niby wychodzą jak planuje się pochorowaćzawsze wychodzą przecudnie przecież i jakoś nie choruje.
Chiko
Chikita pisze:Ja przepraszam, nie mamy wątku i Duża i Ja chce się pochwalić swoim zdjęciem. Duża mówi, że wyszłam podejrzanie przecudnie, bo cudne zdjęcia to niby wychodzą jak planuje się pochorowaćzawsze wychodzą przecudnie przecież i jakoś nie choruje.
Chiko
Chiko
Chiko
aga66 pisze:Już prezenty kupujesz? Ojoj, to ja nawet jeszcze nie pomyślałamI tak nie mam pomysłu szczerze mówiąc. Najgorzej z mężem bo chłopu to nic niepotrzebne.
MaryLux pisze:A ja z założenia nie kupuję prezentów.
Chikita pisze:Aga ja już kupiłam. Magazynuje teraz do grudnia. Torebki, karneciki. Wszystko jest.
Ja dzieciom, nie swoim. I drobiazgi rodzicom, bo dużo mi pomagają
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], januszek i 486 gości