Chyba jednak do doktora, coś jest ze mną nie tak, widzę podwójnie To niemożliwe, tego nie ma, Cosia Mamę zawsze wyganiała z ogrodu Może tylko ja mam coś z oczami....
czitka pisze:Chyba jednak do doktora, coś jest ze mną nie tak, widzę podwójnie To niemożliwe, tego nie ma, Cosia Mamę zawsze wyganiała z ogrodu Może tylko ja mam coś z oczami....
Okulista tylko na Strachocińskiej, KociaMama44 będzie tam jutro z Tycią, poproszę o coś na oczy dla mnie, bo czarno widzę, ale dzięki za rezerwowy adres Ci, którzy dociekają która jest która mogą spróbować jeszcze raz. To inna fotka, ale tutaj różnica jest wyraźna, a nawet dwie różnice Kto zgadnie dostanie nagrodę
Ewkkrem, tak! Po czym poznałaś? Bo może to był strzał 50/50%, to wtedy się nie liczy MaryLux, tak, to przecież najcenniejsza nagroda, można sobie wybrać
"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..." "Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika" Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...
Mama ma bardziej okrągły pyszczek i jest chyba trochę bardziej puchata. No chyba, że puchatość wynika z tego, że więcej przebywa na zewnątrz. Nagrodę przekazuję na ręce MaryLux