mir.ka pisze:MaryLux pisze:Salem 11 pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No dobra, my tu gadu gadu a śmietanka jest?
Jest. W sklepie
No to marsz do sklepu. SZYBCIOREM.
Nie chce mi się
jak to nie chce? dla kotusi musi się chcieć
Niekoniecznie
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Salem 11 pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:No dobra, my tu gadu gadu a śmietanka jest?
Jest. W sklepie
No to marsz do sklepu. SZYBCIOREM.
Nie chce mi się
jak to nie chce? dla kotusi musi się chcieć
Anna2016 pisze:MaryLux pisze:Zuniu, jesteś chora?
Nie mam pojęcia Maniulko. Duża od Zuni.
MB&Ofelia pisze:Mania. Konieczmnie miauknij Dużej coby potuptała ras ras upolować śmiotanku dla cię.
Nasza Duża dzisiaj polowała na miąsko dla nas kotków. Aż dwa razy lazła na polowanie. Ino nie wię czy upolowała miąsko bo mówiła że upolowała promocyje... Ale dostałam na spróbunek troszku bjusta z kurczoczka, więc chyba miąsko też upolowała.
Książniczka Ofelja
MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Konieczmnie miauknij Dużej coby potuptała ras ras upolować śmiotanku dla cię.
Nasza Duża dzisiaj polowała na miąsko dla nas kotków. Aż dwa razy lazła na polowanie. Ino nie wię czy upolowała miąsko bo mówiła że upolowała promocyje... Ale dostałam na spróbunek troszku bjusta z kurczoczka, więc chyba miąsko też upolowała.
Książniczka Ofelja
Chyba upolowała, ale schowała i nic nie dała. Sobie też nie wzięła
MB&Ofelia pisze:MaryLux pisze:MB&Ofelia pisze:Mania. Konieczmnie miauknij Dużej coby potuptała ras ras upolować śmiotanku dla cię.
Książniczka Ofelja
Chyba upolowała, ale schowała i nic nie dała. Sobie też nie wzięła
To po co polowała jak ani sama nie zeźre ani kotku nie da?![]()
Książniczka Ofelja oburzona
Salem 11 pisze:A nasza polowała w czwartek i nam dała i indyku i krczoczku. Ale mało.![]()
Cymes wiecznie głodny.
Salem 11 pisze:A nasza polowała w czwartek i nam dała i indyku i krczoczku. Ale mało.![]()
Cymes wiecznie głodny.
MB&Ofelia pisze:Salem 11 pisze:A nasza polowała w czwartek i nam dała i indyku i krczoczku. Ale mało.![]()
Cymes wiecznie głodny.
Cymes. U nas ino kurczoczek i troszku kaczku, bo Mała Ciorna ma djetę eliminowaną. No i jak przez nią też muszę mieć djetęPo co mię to Małe Ciorne? Ino przez nią same problemy i urwanie łapek.
Książniczka Ofelja
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 43 gości