Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Rudość w DS

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie maja 08, 2016 13:54 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Moli25 pisze:Dzis zrobilismy rowerami cos około 40 km, cudowna pogoda, na tyle cudowna Że nie czuło sie słońca przy tym wietrze i opalilismy sie dosc mocno :lol:
Ręce mam na raka- czerwone jak kolor flagi polski ,moj maż ma czoło i policzki na raka. mnie troche ochronił krem do twarzy z filtrem :lol:

Koty mi sie dzis tak pobiły ze aż musiałam interweniować :evil: łobuzy! Ciekawe o co im poszło? :evil: teraz śpią sobie razem jak gdyby nigdy nic :evil:

dzisiaj też na rowerkach? czy leczycie spaloną skórę?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 08, 2016 14:23 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Hej, dzis nie. Wstawałam co godzinę w nocy, 2,3,4 i o 5 budzik mi zadzwonił. Bo dzis szlam do dodatkowej pracy. Organizowałam komunie w domu u takiego państwa.
Niby 30 osob a narobić sie trzeba było.
Jeszcze paniki narobiłam, łez straciłam wiele bo jak nigdy nie ściągnęłam pierścionków z jednej reki. Nosze zaręczynowy, obrączkę i z rocznicy pierścionek na jednym palcu. Robiłam dzis surowki na komunie.
Zapakowałyśmy wszystko do samochodu z kolezanka ja łapie za skrzynie biegów a ja mam tylko zaręczynowy i obrączkę. Myślałam ze zawału dostanę, łzy mi same lecialy.
ZAWSZE ŚCIĄGAM BIŻUTERIE DO PRODUKCJI dzis nie, bo to tylko godzina czasu na przygotowanie surówek miałam.
Przyjechaliśmy do domu. Przekładaliśmy surowki do misek i sprawdzałam czy nie zgubiłam. Ale nie było opcji żebym zgubiła, bo obrączka i zaręczynowy były na swoim miejscu.
Juz obstawiałam opcje ze wczoraj będąc na rowerze poprostu mi pękł pierścionek i zgubiłam.
Wchodzę do domu mowie mężowi, ze łzami w oczach ze zgubiłam pierścionek. A ten sie śmieje ze mnie. Mowi ze rycz idziemy szukać. Ja przeszukałam sypialnie i wyszłam do kuchni z płaczem.
Juz mowie trudno. Zaraz przychodzi maż do mnie i jeszcze bardziej sie śmieje.
Mowi tak szukałas w sypialni a na rantach lozka nie sprawdzilas. Leżał i sie smial ze mnie.
Ale ja nie ściągam pierścionków jak jestem w domu. Chyba przez sen cos kombinowała.... :ryk:
Na szczęście sie zalazł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie maja 08, 2016 16:51 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Moli25 pisze:Hej, dzis nie. Wstawałam co godzinę w nocy, 2,3,4 i o 5 budzik mi zadzwonił. Bo dzis szlam do dodatkowej pracy. Organizowałam komunie w domu u takiego państwa.
Niby 30 osob a narobić sie trzeba było.
Jeszcze paniki narobiłam, łez straciłam wiele bo jak nigdy nie ściągnęłam pierścionków z jednej reki. Nosze zaręczynowy, obrączkę i z rocznicy pierścionek na jednym palcu. Robiłam dzis surowki na komunie.
Zapakowałyśmy wszystko do samochodu z kolezanka ja łapie za skrzynie biegów a ja mam tylko zaręczynowy i obrączkę. Myślałam ze zawału dostanę, łzy mi same lecialy.
ZAWSZE ŚCIĄGAM BIŻUTERIE DO PRODUKCJI dzis nie, bo to tylko godzina czasu na przygotowanie surówek miałam.
Przyjechaliśmy do domu. Przekładaliśmy surowki do misek i sprawdzałam czy nie zgubiłam. Ale nie było opcji żebym zgubiła, bo obrączka i zaręczynowy były na swoim miejscu.
Juz obstawiałam opcje ze wczoraj będąc na rowerze poprostu mi pękł pierścionek i zgubiłam.
Wchodzę do domu mowie mężowi, ze łzami w oczach ze zgubiłam pierścionek. A ten sie śmieje ze mnie. Mowi ze rycz idziemy szukać. Ja przeszukałam sypialnie i wyszłam do kuchni z płaczem.
Juz mowie trudno. Zaraz przychodzi maż do mnie i jeszcze bardziej sie śmieje.
Mowi tak szukałas w sypialni a na rantach lozka nie sprawdzilas. Leżał i sie smial ze mnie.
Ale ja nie ściągam pierścionków jak jestem w domu. Chyba przez sen cos kombinowała.... :ryk:
Na szczęście sie zalazł :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

ale miałaś przeżycia, nie zazdroszczę, zawału można dostać :strach: :strach: :strach:
chyba masz paluszki szczuplejsze i moze dlatego :wink:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie maja 08, 2016 20:18 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Hej Martus, całe szczęscie że się pierscionek znalazł!
Ja nie noszę w ogóle żadnych pierscionków, bo nieustannie się nimi bawię, zsuwam z palców, międle w dłoni - i giną :? I nie umiem się pozbyć tego głupiego zwyczaju. Od wielkiego dzwonu założę jakis pierscionek i z niektórymi już się tak rozstałam... chyba jedyne wyjscie to żebym nosiła na szyi, na łańcuszku :roll:

Pracowitą miałas niedzielę, mam nadzieję, że wszystko poszło dobrze i że w najbliższy weekend sobie odpoczniesz na całego!

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

Post » Nie maja 08, 2016 21:03 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Też noszę gołe dłonie, bo tak jest mi wygodniej. W pracy używam rękawiczek i boję się, że zaczepię i pogubię biżuterię, albo płyny do dezynfekcji coś odbarwią.
A na pocieszenie, z powodu takiego stresu, szanowny małżonek powinien lecieć po nowy pierścionek. A Ty z nim, żebyś mogła wybrać. :D

lilianaj

Od: Sob kwi 26, 2014 19:14

Post » Nie maja 08, 2016 21:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Ja lubię biżuteria i noszę ją ale mam spokojną biurową pracę więc nie ma zagrożenia że zgubię.
Idę spać i Wam też życzę spokojnej nocy/ :1luvu:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon maja 09, 2016 7:28 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

O matko ten stres... Moja biedna przytulam... Boże... Serce w gardle ....

Ważne że się znalazła.... Ja obraczki i zaręczynowgo nigdy nie ściągam.
I też niszę na jednym palcu!!

Teraz mi dziwnie bo ba wyjazd wzięłam tylko obrączkę. I a nie mam pierścionka na drugiej ręce który zawsze tan jest i niemam pierścionka na obrączCe i co chwilę macam te rece
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon maja 09, 2016 10:30 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Czytałam wczoraj o Tobie i spaliłam ciastka, bo musiałam doczytać do końca tej historii :)
Ja nie noszę biżuterii, bo ciągle się boję ze zgubię :) ale czasem robie wyjątki :)
Dobrze, że madz wszystkie pierścionki!
:***
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Pon maja 09, 2016 14:01 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Moli, zerknij tutaj, proszę: viewtopic.php?f=1&t=172642&start=60.

lilianaj

Post » Pon maja 09, 2016 16:50 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

lilianaj pisze:Moli, zerknij tutaj, proszę: viewtopic.php?f=1&t=172642&start=60.

Pomogę Liliano, dziekuje za czujność
Obrazek

Moli25

Post » Pon maja 09, 2016 16:59 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Moli, bardzo Ci dziękuję. Najbardziej na świecie. :1luvu:

lilianaj

Post » Wto maja 10, 2016 10:38 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Nawet nie wiecie jak sie cieszę!
Edyta, ta ktora bierze jedna kotke, załatwiła sterylizacje wszystkich kotek od tej pani ze wsi! Za 100 zł weterynarz wysterylizuje 5 kotek :mrgreen:
Chwala jej za czujność!
Obrazek

Moli25

Post » Wto maja 10, 2016 10:40 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

EXTRA!!! :))))
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto maja 10, 2016 10:45 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

To brawa dla tego weterynarza, co go koci los obchodzi, a nie tylko ekwiwalent pieniężny. Toż to niemal ginący gatunek. :ok:

lilianaj

Post » Wto maja 10, 2016 10:47 Re: Moli ♥♡ ♥♡ Fuksik ♥♡ ♥♡ Oczekiwanie...

Oj jaka swietna wiadomosć! :ok: :ok: :ok: :D

KatS

Od: Pt wrz 25, 2015 14:59

[poprzednia][następna]