Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No widzisz i sukces osiągnęłaś.
To prawda
Jestem z ciebie dumna i z twojej dużej też.
Moderator: Estraven
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:No widzisz i sukces osiągnęłaś.
To prawda
Jestem z ciebie dumna i z twojej dużej też.
Ewa L. pisze:Tak sobie dziś wykładaliśmy towar i przy okazji rozmawialiśmy z Robertem chłopakiem który u nas pracuje i Martą dziewczyną która sie u nas szkoli. Okazało się że Marta przyjechała do nas z .....Wrocławia a Robert 4 lata temu przez 6 lat mieszkał we Wrocławiu a wcześniej w Krakowie.
Tak więc szkolimy Wrocław.

AgaS1987 pisze:Witaj Ewcia! Jak ja Cie doskonale rozumiem! Ja dwie noce ostatnie przeklinam bo koty twoerdza ze lepiej sie bawic i skakac po mnie niz spac![]()
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Zdecydowanie nie wyspałam się dzisiaj.Najpierw ten głupi tekst na fb i impreza do 3 w nocy piętro wyżej a gdy po 3 udało mi się usnąć to przed 6 obudziła mnie Pola drapaniem w fotel
Ponieważ nie reagowała na słowne prośby by się odstosunkowała od mojego fotela musiałam wstać i użyć psikadła. Za godzinę Zuzia przyłączyła się do tego nagannego procederu drapiąc mi kanapę . Na moje słowa i ty przeciwko mnie Brutusie radośnie zaczęła znów drapać w kanapę.Nie wytrzymałam i wstałam dać michę.
Na chwilę był spokój i słychać było tylko mlaskanie Poli. Gdy już usypiałam Pola postanowiła uczestniczyć w kuwetkowych wykopkach najpierw w jednej kuwecie a później w drugiej.Dzięki mym dwóm uroczym futrzastym panną mam oczy na zapałki a na 14,30 do roboty idę.
Biedactwo. Mam nadzieję że nie usnęłaś w pracy?
Ja miałam niby spokojną noc, ale tyle rzeczy mi się śniło, że ho ho. I chyba znowu Carmen na mnie spała, bo obudziłam się połamana.
Nie fejsbuczę, ale tej mądralińskiej o której piszecie też życzę, żeby jej wielki tłusty szczur zgryzł doopsko
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Tak sobie dziś wykładaliśmy towar i przy okazji rozmawialiśmy z Robertem chłopakiem który u nas pracuje i Martą dziewczyną która sie u nas szkoli. Okazało się że Marta przyjechała do nas z .....Wrocławia a Robert 4 lata temu przez 6 lat mieszkał we Wrocławiu a wcześniej w Krakowie.
![]()
![]()
![]()
![]()
Ewa L. pisze:Witam wszystkich niedzielnie!![]()
U nas tak dzisiaj leniwie. Późno jak zwykle poszłyśmy spać. Pierwsza pobudka wcześnie rano gdy na dworze jeszcze było ciemno. Druga koło 11 a trzecia ok 13 . I tak przesypiamy dziś cały dzień. Niedługo trzeba będzie się zbierać bo na 17 do pracy do północy a jutro znów popołudniu na 13,30 i dopiero wtorek wolne.

Gosiagosia pisze:Ewa L. pisze:Witam wszystkich niedzielnie!![]()
U nas tak dzisiaj leniwie. Późno jak zwykle poszłyśmy spać. Pierwsza pobudka wcześnie rano gdy na dworze jeszcze było ciemno. Druga koło 11 a trzecia ok 13 . I tak przesypiamy dziś cały dzień. Niedługo trzeba będzie się zbierać bo na 17 do pracy do północy a jutro znów popołudniu na 13,30 i dopiero wtorek wolne.
Przyjemnej pracy życzę i spokojnej.
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Tak sobie dziś wykładaliśmy towar i przy okazji rozmawialiśmy z Robertem chłopakiem który u nas pracuje i Martą dziewczyną która sie u nas szkoli. Okazało się że Marta przyjechała do nas z .....Wrocławia a Robert 4 lata temu przez 6 lat mieszkał we Wrocławiu a wcześniej w Krakowie.
![]()
![]()
![]()
![]()
Świat jest mały
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Tak sobie dziś wykładaliśmy towar i przy okazji rozmawialiśmy z Robertem chłopakiem który u nas pracuje i Martą dziewczyną która sie u nas szkoli. Okazało się że Marta przyjechała do nas z .....Wrocławia a Robert 4 lata temu przez 6 lat mieszkał we Wrocławiu a wcześniej w Krakowie.
![]()
![]()
![]()
![]()
Świat jest mały
Łódź to przeca dzielnica Wrocławia
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Tak sobie dziś wykładaliśmy towar i przy okazji rozmawialiśmy z Robertem chłopakiem który u nas pracuje i Martą dziewczyną która sie u nas szkoli. Okazało się że Marta przyjechała do nas z .....Wrocławia a Robert 4 lata temu przez 6 lat mieszkał we Wrocławiu a wcześniej w Krakowie.
![]()
![]()
![]()
![]()
Świat jest mały
Łódź to przeca dzielnica Wrocławia
Chyba podwodna
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 15 gości