i mam wrażenie że działa, bo kolana jakby lepsze
wczoraj dużo więcej zrobiłam zanim zaczęłam klnąc, wypiłam napar z ziela dymnicy i poszłam spać
ale odpuściłam sobie wczoraj spacer -no bo zimno, lód i w ogóle, wiec Caillou odpuściła sobie jedzenie
nie ma spaceru, to Caillou nie jest głodna

wiec dzisiaj muszę iść

ale za to boli mnie ząb, dziąsło czy nie wiem co

jem gozdzki
i trochę pomaga
starość po prostu
i zgryzota
moje dzieci się kłócą jak goopie
gdzie ja miałam mózg, żeby az dwoje dzieci rodzic

pies to jest dużo przyjemniejsze towarzystwo, nie kłoci się, nie ma wielkich wymagań
dobrze że chociaz mam psa ( a nie tylko same dzieci

wczoraj w porze karmienia kończyłam robić pizzę (pizza zawsze przejdzie na kolacje, można włożyć co sie ma na wierzch, jakiś przypraw dosypać do ciasta , z wierzchu serem zakryć i gotowe-wystarczy mieć mąkę, drożdże, trochę sera i 45 minut), i zwierzaki juz nerwowo chodziły
bo czas jedzenia, aja sie jakimiś głupotami zajmuję
i Alibaba strasznie się do mnie wdzięczył i gruchał , aź pomyślałam ze mnie chyba polubił jednak, i może xle go oceniam jako egoistę i w ogóle
ale zjadł i czas prysnął, zwinął się w kłębek i na próby wszelakie wyczesania go czy pogadania reagował niesympatycznie

egoista i tyle
jednak najlepszy jest mój pies
on jako jedyny mnie ne wkurza

i jakiś idiota znowu do mnie napisał maila w sprawie adopcji kota z ogłoszenia

sam mail był taki jak zwykle, czyli bez sensu -ale czasem jeszcze mam nadzieję , bo wiecie może nie każdy potrafi jednak napisać normalnie o co mu się rozchodzi w sprawie kota -albo może wolno mu tylko jedno słowo wpisać w wiadomość i dlatego te maile takie dziwne
Ale nick tego kogoś wczoraj już wskazywał raczej, ze czas to będzie stracony czytać i odpowiadać
a chciał jedynie do mnie numer telefonu (taka jestem rozchwytywana)
ostatnio nie wpisuję w ogłoszenia, bo potem dzwonią do mnie z promocji jakiś dziwnych i mi wmawiają że na pewno u nich na stronie zostawiłam swoje imię i ten właśnie numer telefonu
albo pytają czy mogą z Elbertem rozmawiać, bo on jakiś produkt u nich zamówił i ten telefon podał do kontaktu

bo czasem mam nick Elbert w tych ogłoszeniach o Elbercie, a czasem pewne imię damskie, które jednak tylko do ogłoszeń używam