Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Moli25 pisze:świecące uszka i kotek na udku ?![]()
Moli25 pisze:cześć all![]()
dziś mam takiego nerwa ze wypiłam pół wina na odstresowanie
Praca z ludzmi jest najgorszą z prac #$%^&*()O(*&^%$#%^&*( czasami chciałabym siedzieć i skręcać długopisy, wklepywać fv, i nie denerwować się... nie będę opisywała sytuacji, bo już dziś aż mnie głowa rozbolała (pierwszy raz w życiu miałam taki ból z nerwów) i jak mi się przypomni to wszystko to chyba będę miała ciśnienie 500
![]()
Przeżyć jutro, mam ważny catering do zorganizowania, będę latać na wysokości lamperiimówiłam już, że chciałabym kiedyś przez 8 godzin siedzieć i robić jedną czynność ?
![]()
Ale na szczęście przez prawie 10 lat mojej kadencji w firmie nie często mam takie sytuacje![]()
![]()
klaudiafj pisze:Współczuję paskudnego dnia. Wiem coś o takich dniach, bo kiedyś po pracy w poradni bez wina nie mogłam dojść do siebie :/ Ale jak nie masz często takich dni to super![]()
Nastąpił atak zgolonych brwi narysowanych nie wiem czym - pisakiem! Normalnie nie wiem czy ja teraz jestem taka uczulona czy nowa moda, ale chyba już widziałam 10 dziewczyn z domalowanymi brwiami, a własnymi zgolonymi na łyso
Moli25 pisze:klaudiafj pisze:Współczuję paskudnego dnia. Wiem coś o takich dniach, bo kiedyś po pracy w poradni bez wina nie mogłam dojść do siebie :/ Ale jak nie masz często takich dni to super![]()
Nastąpił atak zgolonych brwi narysowanych nie wiem czym - pisakiem! Normalnie nie wiem czy ja teraz jestem taka uczulona czy nowa moda, ale chyba już widziałam 10 dziewczyn z domalowanymi brwiami, a własnymi zgolonymi na łyso
![]()
![]()
![]()
![]()
Dzięki Klaudia poprawiłas mi ciut humor![]()
Ale tak to jest, będziesz teraz zwracać przez jakiś czas na brwi i zobaczysz sama jakie niektóre potrafią byc śmieszne, czasami są lepsze kwiatki niż w linku ktory zamieściłam o śmiesznych brwiach![]()
milego dnia wszystkim i sobie tez![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Franciszek1954, Google Adsense [Bot], januszek, pibon i 22 gości