Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
isabell36 pisze:a u mnie jak u Myszolandii padało, a słońce dalej prażyło, ale mam przyjemną bryzę znad morza - da się żyć
pozdrowionka dla czarnulek
agusialublin pisze:No jak to możliwe że mnie u Ciebie nie było![]()
![]()
no żeby na sześciesiątej stronie się witać no to już przeszłam samą siebie
agusialublin pisze:No jak to możliwe że mnie u Ciebie nie było![]()
![]()
mag828 pisze:isabell36 pisze:a u mnie jak u Myszolandii padało, a słońce dalej prażyło, ale mam przyjemną bryzę znad morza - da się żyć
ech... tego morza ci zazdraszczam...
nigdy w życiu nie widziałam morza zimą, więc spodziewaj się mej wizyty w tym czasie
magdar77 pisze:Ja też lubię upał, zwłaszcza jak nie muszę iść do pracy. Tylko czemu maluję wtedy chałupę to nie wiem. Zastanawiałam się dziś co mogłabym zrobić, żeby sobie jeszcze bardziej dokopać i jest coś takiego. Powinnam sobie włączyć farelkę.
kuba.kaczor13 pisze:A na futrynie środkowego okna to laurki od Lany ?
isabell36 pisze:mag828 pisze:isabell36 pisze:a u mnie jak u Myszolandii padało, a słońce dalej prażyło, ale mam przyjemną bryzę znad morza - da się żyć
ech... tego morza ci zazdraszczam...
nigdy w życiu nie widziałam morza zimą, więc spodziewaj się mej wizyty w tym czasie
morze zimą jest piękne - tylko musi być śnieg albo sztorm ....
mag828 pisze:agusialublin pisze:No jak to możliwe że mnie u Ciebie nie było![]()
![]()
ja też nie wiem
ale mi miło, że dotarłaśto dopiero pierwszy wątek, więc napewno na kolejnym będziesz wcześniej
agusialublin pisze:mag828 pisze:agusialublin pisze:No jak to możliwe że mnie u Ciebie nie było![]()
![]()
ja też nie wiem
ale mi miło, że dotarłaśto dopiero pierwszy wątek, więc napewno na kolejnym będziesz wcześniej
znając życie to gdzieś na trzeciej do ósmej stronki
mag828 pisze:kuba.kaczor13 pisze:A na futrynie środkowego okna to laurki od Lany ?
nie, jeszcze jej nie poznałam...
ale mam Lenę, która tez robi mi laurki
agusialublin pisze:mag828 pisze:agusialublin pisze:No jak to możliwe że mnie u Ciebie nie było![]()
![]()
ja też nie wiem
znając życie to gdzieś na trzeciej do ósmej stronki
Użytkownicy przeglądający ten dział: Silverblue i 56 gości