Co się stało, Ciociu?
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
no i co ta duża dzisiaj zmalowała Inusia co![]()
Jakby była niegrzeczna to podeślij ją do nas
Spóźniła się do domu z pracy. Bo najpierw niby wyszła z pracy pół godziny później niż powinna, potem poszła do apteki kupić mi takie różowe kabletki, które dostaję, jak ma przyjść Doctorro, a potem poszła do sklepu po amciaku dla mnie, ale mało go przyniosła, tylko 15 szasetków. Co to jest 15 szasetków? Tyle co nic! Chyba umrę z głodu!![]()
Inka
agusialublin pisze:MaryLux pisze:agusialublin pisze:Cześć Dziewczyny![]()
no i co ta duża dzisiaj zmalowała Inusia co![]()
Jakby była niegrzeczna to podeślij ją do nas
Spóźniła się do domu z pracy. Bo najpierw niby wyszła z pracy pół godziny później niż powinna, potem poszła do apteki kupić mi takie różowe kabletki, które dostaję, jak ma przyjść Doctorro, a potem poszła do sklepu po amciaku dla mnie, ale mało go przyniosła, tylko 15 szasetków. Co to jest 15 szasetków? Tyle co nic! Chyba umrę z głodu!![]()
Inka
No faktycznie Duża, wstydzaj się oj wstydzaj![]()
Nie dość że spóźniłaś się do domku i do Inusikupiłaś amciaku za mało to jeszcze będziesz faszerowała biedną Inusię jakimiś różowymi tabletkami
![]()
No cóż, jestem zmuszona wysłać do Ciebie Gumisiaon Ci przemówi do rozsądku
znaczy się podleje Cię
Blodka pisze:Kurukurumama.
Piękna ta moja Inelda![]()
Smarkacz Lamar![]()
Blodka pisze:Ja to wogóle teraz doznałam skapy jakiż to piękny kocynio uwidoczniony jest na fotce
MaryLux pisze:Blodka pisze:Ja to wogóle teraz doznałam skapy jakiż to piękny kocynio uwidoczniony jest na fotce
Ciociu, dopiero teraaaaaaaz?![]()
Inka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 334 gości