Zosik pisze:Dla spragnionych starego wyglądu i umęczonych nowym: Ustawienia -> Ustawienia prywatne -> Styl forum "subsilver2" -> Wyślij
Zrobiłam i jestem happy, polecam izka

Moderator: Estraven
Zosik pisze:Dla spragnionych starego wyglądu i umęczonych nowym: Ustawienia -> Ustawienia prywatne -> Styl forum "subsilver2" -> Wyślij

izka53 pisze:a ja ustawiłam sobie miau - testy, też nieźle, można się przyzwyczajać do nowego. Fajnie, ze Rafał dał tyle możliwości i jak się człek zmęczy nowym, to moze wrócić do starego![]()
![]()
![]()
A widziałyście ile propozycji nowych ikonek jest

bartekwojtk pisze:A ja dla odmiany wstawię Justynkę z Lilą.
https://www.youtube.com/watch?v=UP434uJgWO4

mir.ka pisze:jeden pan mi opowiadał ,ze miał kotkę, z którą grał piłeczką
bartekwojtk pisze:Nawet gdzieś mam zdjęcia jak łapie papierek
izka53 pisze:kota mało
mir.ka pisze:jeden pan mi opowiadał ,ze miał kotkę, z którą grał piłeczką
Mieliśmy kiedyś kotkę, która grała w siatkówkę, albo aportowała - w zależności, co Bartek jej pokazał. Brał papierek a Minia wskakiwała na szafę. I albo odbijała piłeczkę, albo łapała w zęby i znosiła Bartkowi do nóg, po czym znów wskakiwała na szafę i czekała na ciąg dalszy.
Bawiła się tak tylko z Bartkiem

izka53 pisze:Więc tak
- Twojego Piotrusia tom se kiedyś na FB wyczaiła, jak sobie Marty koty zniewalał![]()
![]()
- mojego Pietrusia nie dostarczę, albowiem pada aktualnie, a mokre futro do pyska strasznie sie klei, wobec czego w pracy niemowna bys była![]()
![]()
- Gucia pieszczoszki toleruje tylko na własnych warunkach, co Duzy okupił juz uszkodzeniem rogówki
- na gliżdzie nie ma gdzie całować, ciałka za mało![]()
- mała bezkitkowa wszelkie hołdy przyjmuje bez ograniczeń / póki co, wszak w niej dopiero budzi sie własne JA
- Mycha Misseczką juz była, koronę swa zdobyła to i żal mniejszy

Myszolandia pisze: Bardzo lubię jak go Marta foci,ona takie zdjęcia robi,że mi szczena na ławie leży potem z godzinę.Pitka koci guru to Sylwuś![]()
Myszolandia pisze:zrobię wszystko beleby go dorwać
Ad.3 Spoko i Gutka bym przetentegowała do siebie![]()
Myszolandia pisze:dwie korony nawet miała.
puszatek pisze:moja Miśka też aportuje, jest ciągle głodna zabawy i kotłowania

Użytkownicy przeglądający ten dział: nfd i 575 gości