Wasia i Kropka. A życie toczy się dalej.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw lut 13, 2014 21:17 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Szczeniak nie jest znowu taki szczeniakowaty. Dorosłe to to nie jest, ale trzymiesięczny bajtel też nie.
To suczka, jest malutka i bardzo ładna.
Udało się zrobić jej zdjęcie między jednym galopem, a drugim.

Obrazek

Trzeba to małe cholerstwo jak najszybciej obrobić i wysterylizować.
I mnóstwo ogłoszeń, bo najszczesliwsza nie wyrobi z nią długo na tym metrażu i z taką ilością ferajny, do tego sama z dzieckiem.

Dziękuję wszystkim, którzy odezwali się na pw z ofertą pomocy.
Jesteście wielkie jak zwykle!

Jeżeli ktoś ma jakieś fanty na bazarek, dobre pomysły, może wspomóc groszem, albo opłacić pakiecik u CatAngel, to nie wzgardzimy.
ObrazekObrazek

Zosik

Od: Pt sty 25, 2013 17:10

Post » Czw lut 13, 2014 21:58 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Zośka ..... nie zblizaj się do mnie ..... najwyraźniej to jest zaraźliwe :evil:
Obrazek

Kinnia

Od: Nie sie 19, 2012 21:12

Post » Czw lut 13, 2014 22:06 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Ona jest biała czy kremowa? Jeśli ma 3-4 miesiące to na sterylkę za wcześnie
Obrazek

Ewa.KM

Od: Śro mar 20, 2013 23:32

Post » Czw lut 13, 2014 22:08 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Szczeniak nie powinien tu zostać, moja suka jest w skrajnym stresie, a jest ciężko chora. Nie będę na temat kotów się wypowiadać.

Pocieszam się, że gnojka już nikt nie zbije, nikt nie będzie głodzić. Generalnie nie wygląda na zabiedzoną, bo jest puszysto brudna. Wolontariusz przyniósł mi puszkę Pedigree dla szczeniąt, parówkę i zero logicznych pomysłów.

Sunia waży minimum 8 kg i jest większa od mojej suki. I cholera jasna chodzi po blacie kuchennym :evil: aaaa!!! Ma mleczne zęby, twardo siedzące w dziąsłach. Tak. Na sterylkę za wcześnie, psy się różnią od kotów (a to niespodzianka :twisted: )
Najszczęśliwszą nie będę już nigdy, ale dajcie im dom:
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=13&t=163179

najszczesliwsza

Od: Nie mar 04, 2012 23:43

Post » Czw lut 13, 2014 22:36 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Obdzwaniam i obmejlowuję znajomych - lepszych pomysłow brak.

Jutro się zastanowię co jeszcze mogę i do kogo uderzyć - dziś już nie wypada.....
Ci którzy nie lubią kotów w poprzednim wcieleniu musieli być myszami......

Obrazek

"Nigdy nie dyskutuj z idiotą - sprowadzi Cię do swojego poziomu, a następnie pokona doświadczeniem"

Neigh

Od: Pt lis 16, 2007 17:10

Post » Czw lut 13, 2014 23:42 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Kinnia - po prostu przestanę się z Tobą zadawać. :twisted:

Nie ma co, nie będziemy biadolić.
Jest jak jest i trzeba to jakoś ogarnąć.
Z meliną i jej użytkownikami poradzimy sobie, bo nie można tak tego zostawić.

Tymczasem najważniejszy jest pies.
Obrobić trzeba szybko i ogłaszać.

Zrobiłam już bazarek - kto może i chce - niech pędzi. Będę też wdzięczna za reklamowanie bazarku na innych wątkach.

viewtopic.php?f=20&t=160509
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt lut 14, 2014 14:12 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

ładna jest i jasna 8)
facet chce najszczęśliwszą uszczęśliwiać psami?

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

Post » Pt lut 14, 2014 14:26 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Ewuniu suczka jest kremowa.

Patmol... nam z tego wszystkiego naprawdę pozostało się już tylko śmiać... bo wkur**ać się nie ma co. Szkoda nerwów.

Tymczas u najszczesliwszej to bardzo, bardzo zły pomysł. Ona jest sama ze zwierzyńcem, małym metrażem, sama z dzieckiem, jej suka jest bardzo chora (dzisiaj odbieram ją z lecznicy), jeden z jej kotów ze stresu nie sika (a dopiero co był cewnikowany!), drugi kot nie je.

Słuchajcie, ja wiem, że najszczesliwsza jest często wkur***jąca... (a czytaj sobie - przecież wiesz o tym, że jesteś często nie do zniesienia 8) ), ale trzeba jej jakoś pomóc, bo ona naprawdę w tej chwili ma sytuację nie do pozazdroszczenia.
Jej suka i koty są w skrajnym stresie...
To się może skończyć tragedią. :(

Będziemy mieć fundusze, będzie na zakup karmy i obrobienie u weta.
Jeżeli ktokolwiek mógłby zabrać psinkę na tymczas, albo miałby jakikolwiek pomysł, gdzie ją umieścić, to proszę - dajcie znać.

Od razu mówię, że hotelik nie wchodzi w grę. Jestem już zobowiązana miesięczną opłatą dt Bandiego. Nie wezmę na siebie kolejnego miesięcznego zobowiązania, ryzykując, że nie uzbieram kasy.
Pomijam, że już teraz ciężko mi wszystko na raz ogarnąć, bo też wzięłam na siebie trochę za dużo na raz.
ObrazekObrazek

Zosik

Post » Pt lut 14, 2014 15:03 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Zosik jakabym nie była, tak właśnie skrajnie infantylnie się poplakalam...

Prawdziwych przyjaciół poznaje się w biedzie!

A siląc się na akcent humorystyczny, to nigdy nie miałam tak czystej podłogi...

najszczesliwsza

Post » Pt lut 14, 2014 15:05 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Masz nowego kremowego mopa?
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pt lut 14, 2014 15:13 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Powysyłałam zdjęcie małej.
Tyle mogę:(

Lidka

Od: Wto lut 03, 2004 8:57

Post » Pt lut 14, 2014 15:22 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Kurcze to znajoma znajomej co była zainteresowana szczeniakiem stwierdziła ze musi byc 2 miesieczny. Tak podobno stwierdził behawiorysta, ze skoro jej suka owczarek niemiecki jest domunujaca to aby zaakceptowała innego psa musi to być jeszcze psie dziecko.

Dziewczyny dajcie telefon kontaktowy to zamieszczę na psygarnij a Ania na Azylu Koci Świat
Obrazek

Ewa.KM

Post » Pt lut 14, 2014 15:46 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

Ewa.KM pisze:Masz nowego kremowego mopa?

Kremowy całodobowy dystrybutor moczu...

najszczesliwsza

Post » Pt lut 14, 2014 15:56 Re: Wasia i Kropka / KOLEJNY PIES OD TEGO SAMEGO PSYCHOLA!!!

O kurcze, myślałam że ona "za potrzebą" wychodzi już na dwór. Wiesz jak długo ten psychol ją miał u siebie? Dostał ją ze schroniska?
Obrazek

Ewa.KM

[poprzednia][następna]