Moderator: Estraven
saintpaulia pisze:I ja mam dość zimy. I nie ratuje jej to nawet, że tak pięknie skrzy śnieg w słońcu. Ja po prostu dość mam śniegu. I tych sopli zwieszających się z drzewa za rogiem. Mam ochotę na kolorym na banalnie zieloną trawę. Zwierzaki też znudzone. Śpią.
Mizianka Złosiu przesyłam.
MaryLux pisze:Miau, Złosiu. Duża mówi, że zima dopiero się zaczyna.
Inka

agusialublin pisze:MaryLux pisze:Miau, Złosiu. Duża mówi, że zima dopiero się zaczyna.
Inka
A tam, Złosio Duza zarty sobie robi![]()
wiosna psecies jest
MaryLux pisze:agusialublin pisze:MaryLux pisze:Miau, Złosiu. Duża mówi, że zima dopiero się zaczyna.
Inka
A tam, Złosio Duza zarty sobie robi![]()
wiosna psecies jest
Gdzieeeeeeeeeeeeeeeee?

solarie pisze:Oj tak, wszyscy już chyba mają dość tej zimy. Widzę też po Maladze jak się ożywia na najmniejsze promienie słońca na parapecie, początkiem marca też jak było chwilę ciepło to zaczęłam z nim wychodzić na spacery, teraz mu strasznie tego brakuje. Zresztą mnie też. No ale cóż, mieliśmy na Boże Narodzenie wielkanocną pogodę, to teraz na Wielkanoc mamy bożonarodzeniowy śnieg...![]()
Przesyłam głaski dla Złosiejka.
Swoją drogą szukałam sobie ostatnio tapet na pulpit i znalazłam taką, która wygląda prawie wypisz wymaluj jak portret Złosinka, nawet tę charakterystyczną grzywkę maO proszę: http://wallpaperswide.com/cute_kitty_pa ... apers.html

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości