izka53 pisze:ruda32 pisze:Zuza ma gorączkę a jutro miała jechać na wycieczkę![]()
Aniu, a moze stąd wlaśnie ta gorączkaMoja córcia chyba przez dwa lata szkoly tak reagowala na każdą atrakcję
mi to wygląda na anginę -idziemy do lekarza
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
izka53 pisze:ruda32 pisze:Zuza ma gorączkę a jutro miała jechać na wycieczkę![]()
Aniu, a moze stąd wlaśnie ta gorączkaMoja córcia chyba przez dwa lata szkoly tak reagowala na każdą atrakcję
ruda32 pisze:izka53 pisze:ruda32 pisze:Zuza ma gorączkę a jutro miała jechać na wycieczkę![]()
Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:izka53 pisze:ruda32 pisze:Zuza ma gorączkę a jutro miała jechać na wycieczkę![]()
i d... nie wycieczka będzie
alab108 pisze:Jakąś bardziej wydłużoną ma buźkę jak na persa
ruda32 pisze:alab108 pisze:Jakąś bardziej wydłużoną ma buźkę jak na persa
nos mu rośnie jak kłamie ,że miskę nie on zrzucił na mnie
kocurzyca41 pisze:ruda32 pisze:alab108 pisze:Jakąś bardziej wydłużoną ma buźkę jak na persa
nos mu rośnie jak kłamie ,że miskę nie on zrzucił na mnie
Pinokio...czy cuś?
kocurzyca41 pisze:Ja na persa rodziców...mówię,że to stworzenie kotopodobne...Bo on straszna pierdoła jest...Nigdzie nie wejdzie,nie wskoczy...Wszystkiego się boi...Taka kochana przytulanka kanapowa...
ruda32 pisze:Rysio wszędzie wejdzie ,wszędzie wskoczy i wszystko zrzuci,zepchnie ,strąci dupką,wodę rozchlapie,miskę trąci i spada na mnie
kochany sprawny inaczej
alab108 pisze:Zdaje się, że ta angina to jakoś wirtualnie się rozchodzi![]()
No właśnie Rysiu jest jakiś inny persAnia tłumacz
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot] i 52 gości