Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto lis 06, 2012 0:51 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

puszatek pisze:masz znowu nowego kota :?: :?: :?: 8O kolejny szczęściarz, Ty też :ok:
mogę sobie pomarzyć o rudym kocie, dlatego zaczynam wyłapywać dziczki, może trafię wreszcie na rudego :lol: :lol:

To nie dla mnie, ale dla ludzi. Jest śliczny :1luvu: ale sobie już więcej kotów nie zatrzymam, tym bardziej że jest tzw "bardziej adopcyjny" więc ma duże szanse na szybką adopcję.
Niech idzie w świat i cieszy innych. Z pewnością trafisz na wymarzonego rudaska :ok:

iwoo1

Od: Pt sty 11, 2008 18:37

Post » Wto lis 06, 2012 1:04 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

iwoo1 pisze:
puszatek pisze:masz znowu nowego kota :?: :?: :?: 8O kolejny szczęściarz, Ty też :ok:
mogę sobie pomarzyć o rudym kocie, dlatego zaczynam wyłapywać dziczki, może trafię wreszcie na rudego :lol: :lol:

To nie dla mnie, ale dla ludzi. Jest śliczny :1luvu: ale sobie już więcej kotów nie zatrzymam, tym bardziej że jest tzw "bardziej adopcyjny" więc ma duże szanse na szybką adopcję.
Niech idzie w świat i cieszy innych. Z pewnością trafisz na wymarzonego rudaska :ok:

śliczny kocio...ktoś go pokocha i będzie traktował jak przyjaciela :ok: :1luvu:
30.07.09 Maciuś [*] 02.10.10 Kocik [*] 16.12.10 Pusia [*] 10.07.14 Meliska[*] 23.01.18 Boluś [*] Kubuś [*] 07.10.2019 Kisia [*] 09.06.2021 Piracik [*] 07.03.2022 Kacperek [*] 05. 01. 2024 Belfaścik [*] 16. 02. 24 Figa [*] 22.02.25 Tulinka [*]15.04.25 Kropek [*] 06.05.25 Ptysiek 08.05.25 wybaczcie mi, do zobaczenia...

puszatek

Od: Sob lut 05, 2011 21:53

Post » Wto lis 06, 2012 8:55 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

Właśnie Miszka wraca z adopcji.

iwoo1

Post » Wto lis 06, 2012 9:02 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

MISZKA :cry: :cry: :cry: dlaczego??
agula76

Post » Wto lis 06, 2012 10:05 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

agula76 pisze:MISZKA :cry: :cry: :cry: dlaczego??

Przez trzy noce bardzo płakał, Państwu było go bardzo żal, że robią mu krzywdę. Widać było że z ciężkim sercem go oddawali, było im bardzo przykro.
Szkoda, domek bardzo fajny, widocznie Miszka bardzo przywiązał się do mnie i do kotków. Muszę poczekać trochę dłużej aby zapomniał i chyba szukać mu domu gdzie jest już kot. Zobaczę jeszcze, ale jednak chyba zdecyduję się na kolejną próbę.

iwoo1

Post » Wto lis 06, 2012 10:18 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

iwoo1 pisze:

Przez trzy noce bardzo płakał, Państwu było go bardzo żal, że robią mu krzywdę. Widać było że z ciężkim sercem go oddawali, było im bardzo przykro.
Szkoda, domek bardzo fajny, widocznie Miszka bardzo przywiązał się do mnie i do kotków. Muszę poczekać trochę dłużej aby zapomniał i chyba szukać mu domu gdzie jest już kot. Zobaczę jeszcze, ale jednak chyba zdecyduję się na kolejną próbę.[/quote

Trochę cierpliwości ze strony DS i na pewno Miszka zaaklimatyzowałby
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto lis 06, 2012 10:34 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

hutek pisze:
iwoo1 pisze:

Szkoda, domek bardzo fajny, widocznie Miszka bardzo przywiązał się do mnie i do kotków. Muszę poczekać trochę dłużej aby zapomniał i chyba szukać mu domu gdzie jest już kot. Zobaczę jeszcze, ale jednak chyba zdecyduję się na kolejną próbę.[/quote

Trochę cierpliwości ze strony DS i na pewno Miszka zaaklimatyzowałby

Myślę że tak, ale on chyba bardzo tęsknił, bo nie może się teraz ode mnie odkleić. Z pewnością jeszcze 2-3 dni i byłoby dobrze, ale muszę zrozumieć również uczucia tych Państwa. To było dla nich również ciężkie przeżycie kiedy go oddawali, Pani miała łzy w oczach.

iwoo1

Post » Wto lis 06, 2012 10:54 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

Rudasek zrobił kupkę z wielkimi robalami 8O . Jeszcze trochę i zjadły by go od środka :(

iwoo1

Post » Wto lis 06, 2012 11:34 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

to kolejna wizyta u weta
ObrazekObrazekObrazek

hutek

Od: Pon paź 04, 2010 17:41

Post » Wto lis 06, 2012 11:37 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

a nie da rady temu państwu zaoferować 2paku, Miszkę i np rudaska albo innego kicia?
www.pomagam.pl/przeponazosi młoda kotka adoptowana ze schroniska pilnie zbiera na operację przepukliny przeponowej

Karolek(ona)

Od: Wto lip 05, 2011 19:33

Post » Wto lis 06, 2012 11:48 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

hutek pisze:to kolejna wizyta u weta

Kitek już był u weta, dzisiaj kolejne odrobaczenie, tak przez 3 dni i potem chyba za 2 tygodnie.

iwoo1

Post » Wto lis 06, 2012 11:51 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

Karolek(ona) pisze:a nie da rady temu państwu zaoferować 2paku, Miszkę i np rudaska albo innego kicia?

Nie chciałabym fundować Miszce na razie kolejnej traumy. Niech się odstresuje, potem będę myślała jak dla niego będzie najlepiej. Teraz pojadł sobie porządnie i odsypia nieprzespane nocki.

iwoo1

Post » Wto lis 06, 2012 22:40 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

Jak rudzinek? Jeśli Pani stworzy jakiś nowy opis to proszę mi przesłać, chyba że sama mam coś standardowego napisać :) Na razie ogłaszam go z tymczasowym opisem. Musiałam zmienić opisy w ogłoszeniach i tytuły bo go jako kotkę reklamowałam :D Muszę kiedyś poćwiczyć sprawdzanie płci :)

EDIT: widzę że go Pani dała na przygarnij zwierzaka na pierwszej stronie :D Na pewno szybko komuś się spodoba, tylko żeby dzwonili odpowiedni ludzie :)
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

Post » Wto lis 06, 2012 23:46 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

Kasia89 pisze:Jak rudzinek? Jeśli Pani stworzy jakiś nowy opis to proszę mi przesłać, chyba że sama mam coś standardowego napisać :) Na razie ogłaszam go z tymczasowym opisem. Musiałam zmienić opisy w ogłoszeniach i tytuły bo go jako kotkę reklamowałam :D Muszę kiedyś poćwiczyć sprawdzanie płci :)

EDIT: widzę że go Pani dała na przygarnij zwierzaka na pierwszej stronie :D Na pewno szybko komuś się spodoba, tylko żeby dzwonili odpowiedni ludzie :)

Jak na razie nie ma żadnego odzewu, Jeśli chodzi o opis, proszę coś wymyślić, nie mam już koncepcji. Mały wzorowo chodzi do kuwety, z robalami walczymy, pchły zabite na śmierć :) Leczenie uszek trochę potrwa, ale myślę, że ktoś kto go adoptuje może to swobodnie kontynuować. Jest bardzo wesoły, szaleje z moimi kotami po mieszkaniu z napuszonym jak szczotka ogonkiem, jest bardzo przytulasty i mruczy już kiedy się do niego zbliżam. Bardzo fajny kotek.
Moja wetka mówiła, że jej znajomej się podoba i ma się zastanowić, ale jeśli znajdzie się naprawdę dobry domek, nie będę czekała na jej decyzję.

iwoo1

Post » Śro lis 07, 2012 7:40 Re: Moje koty - moja miłość, radość, moje troski i kłopoty

Teraz tylko imię trzeba mu nadać :) ja pomysłów nie mam kurcze..
Obrazek

Kasia89

Od: Nie kwi 22, 2007 14:14

[poprzednia][następna]