Nasza kocia rodzinka. Prośba o pomoc dla Lolusia z FIP:(((

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro wrz 12, 2012 19:14 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Agatka :1luvu: jaki kawał z niej kotaaaa 8O :1luvu:
Bunieczko :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Śro wrz 12, 2012 22:24 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Myszolandia pisze:Agatka :1luvu: jaki kawał z niej kotaaaa 8O :1luvu:
Bunieczko :1luvu: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

No, Agacie, Kaśce, Molisi, Frankowi to przydałaby się kuracja odchudzająca. :wink:
Obrazek Obrazek

Kłamstwo jest jedyną ucieczką słabych. Stendhal
Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)
http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1& ... &start=960

Anna61

Od: Nie lis 25, 2007 20:27

Post » Czw wrz 13, 2012 7:33 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Anna61 pisze:
Myszolandia pisze:Agatka :1luvu: jaki kawał z niej kotaaaa 8O :1luvu:

No, Agacie, Kaśce, Molisi, Frankowi to przydałaby się kuracja odchudzająca. :wink:

Frankowi :?: 8O
Franuś przecież jest bardzo zgrabnym chłopcem :D

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Czw wrz 13, 2012 9:36 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Anna61 pisze:
JaEwka pisze:a no to szkoda bo kurczaczek zazwyczaj się sprawdzał w takich sytuacjach

Dzisiaj ugotowałam kotom wątróbkę z kurczaka, ale żaden z 13 kotów nie przyczynił się do jej zjedzenia. :evil:

Moje też nie lubią kuraka gotowanego ani wątróbki ani serduchów wołowych :? . Serca nie zmarnują się dostają je koty ogródkowe wcinają aż miło :D .

A co chcecie od Franusia 8O kształtny chłopak jest :D
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Czw wrz 13, 2012 14:14 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Iza_ pisze:
Anna61 pisze:
JaEwka pisze:a no to szkoda bo kurczaczek zazwyczaj się sprawdzał w takich sytuacjach

Dzisiaj ugotowałam kotom wątróbkę z kurczaka, ale żaden z 13 kotów nie przyczynił się do jej zjedzenia. :evil:

Moje też nie lubią kuraka gotowanego ani wątróbki ani serduchów wołowych :? . Serca nie zmarnują się dostają je koty ogródkowe wcinają aż miło :D .

A co chcecie od Franusia 8O kształtny chłopak jest :D

Franek to chyba jest najcięższy z nich wszystkich, jeszcze Luśka, gruby antałek.

Buńcia tylko biedna chudzina..... :( latam tylko i co kawałek daję jej jeść jak idzie do kuchni, ale ona tylko je po troszeczku.
Obrazek Obrazek

Wątek Łopatą i do piachu ku przestrodze o zaufaniu i podłości ludzkiej bez granic, ale i szczęśliwym zakończeniu :) :) :)

Anna61

Post » Czw wrz 13, 2012 14:31 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Trochę zdjęć koteczków

Molisia moja piękna :D

Obrazek

niewidoma Bisia która lubi przesiadywać na wycieraczce

Obrazek

oraz na samej górze drapaka

Obrazek

Obrazek

Obrazek
z Kubusiem

Obrazek

siostra Bisi Tusia

Obrazek

Kubisia

Obrazek

Znowu mam 13 kota, 7 tymczasów i 6 swoich.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Pt wrz 14, 2012 12:17 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Wczoraj przez 2 odcinki CSI Miami wyprodukowałam ciepłe proste czapeczki.
Jeszcze je dopracuję, obfocę i wystawię na bazarku,
Obrazek, ObrazekObrazek, Obrazek.

Jak się znajdzie chętny do kupna to dochód ze sprzedaży będzie dla Twoich kociastych.
Obrazek, Obrazek
-----------------------------------------------------------------------------------
Gdybym w sercu miasta konał w środku dnia. Co byś dla mnie zrobił? Co dla Ciebie Ja?

Iza_

Od: Sob paź 22, 2011 8:45

Post » Pt wrz 14, 2012 19:35 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Iza_ pisze:Wczoraj przez 2 odcinki CSI Miami wyprodukowałam ciepłe proste czapeczki.
Jeszcze je dopracuję, obfocę i wystawię na bazarku,
Obrazek, ObrazekObrazek, Obrazek.

Jak się znajdzie chętny do kupna to dochód ze sprzedaży będzie dla Twoich kociastych.

Bardzo dziękuję Iza_ :1luvu:

Dzisiaj miałam straszny dzień, powiem tylko tyle, że dopiero wróciłam z akcji.
Telefon, że opiekunka 6 kotów i 4 psów zasłabła na ulicy i pogotowie ją zabrało do szpitala.
Telefon do mnie z prośbą o pomoc w zaopiekowaniu się jej zwierzętami.
To ta pani która kiedyś zabrała 8 kotów na TDT po zmarłych viewtopic.php?f=1&t=126423&hilit=Pan+Pani+zmarli
i nie mogłam odmówić. Poszłam szybko do szpitala, dała mi klucze i poszłam tam.
Oczywiście jak pani przypuszczała jeden duży pies twardo stał na straży mieszkania i nie dało rady wejść. Wykonałam kilka telefonów i poprosiłam o pomoc Madzię, wolontariuszkę z pabianickiego schroniska co w tej sytuacji mam zrobić. z kolei ona wykonała kilka telefonów i następnie przyjechała straż miejska a potem tzw hycel i wyprowadził sukę z mieszkania, bez większego kłopotu. Następnie zostały wypuszczone pozostałe psy i koty oraz dostały jeść.
Załatwiły się na podwórku pochodziły trochę i z powrotem do mieszkania poszły.
Jutro rano tam pojadę aby dać jeść, wypuścić aby się załatwiły i wieczorem znowu.
Pani biedna, :( nie stać jej na hotel.
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob wrz 15, 2012 12:52 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Bunia znowu źle, karmię strzykawką. :(

Prośba o pomoc dla zwierząt viewtopic.php?f=1&t=146135
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob wrz 15, 2012 13:47 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia znowu źle:(

Ech... Trzymam za Bunieczkę :ok: :ok:
Fundacja Tabby - Burasy i Spółka
https://www.facebook.com/BurasySp/

Mjeczysława Naczelnika Pszypatki
https://www.facebook.com/MjeczyslawNaczelnik/

tam jestem łapalna

Gibutkowa

Od: Pt wrz 04, 2009 17:23

Post » Sob wrz 15, 2012 15:27 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia znowu źle:(

:(
:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:

mb

Od: Czw kwi 13, 2006 5:51

Post » Sob wrz 15, 2012 18:19 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia lepiej, kolejny mal

Anna61 pisze:Bunia znowu źle, karmię strzykawką. :(

Prośba o pomoc dla zwierząt viewtopic.php?f=1&t=146135

och Aniu, mało Ci własnych problemów? :(
nie zbawisz całego świata :(
a za Bunieczkę :ok:
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

Post » Sob wrz 15, 2012 18:20 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia znowu źle:(

:( :( Też trzymam, z całych sił :ok: :ok: :ok:
Obrazek

bulba

Od: Pt paź 09, 2009 8:44

Post » Sob wrz 15, 2012 18:26 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia znowu źle:(

mar9 pisze:Prośba o pomoc dla zwierząt viewtopic.php?f=1&t=146135

Wiesz Marysiu, chętnie bym przekazała ten problem komuś innemu, tylko czy znajdzie się taki ktoś?

Z Bunią jest źle, wymiotuje jak dam jej jeść strzykawką, nie wiem już co mam zrobić... :cry:
Obrazek Obrazek

Anna61

Post » Sob wrz 15, 2012 18:55 Re: Nasza kocia rodzinka, tymczasy.Bunia znowu źle:(

Anna61 pisze:
mar9 pisze:Prośba o pomoc dla zwierząt viewtopic.php?f=1&t=146135

Wiesz Marysiu, chętnie bym przekazała ten problem komuś innemu, tylko czy znajdzie się taki ktoś?

Z Bunią jest źle, wymiotuje jak dam jej jeść strzykawką, nie wiem już co mam zrobić... :cry:

a dostaje leki przeciwwymiotne?
ObrazekObrazek

mar9

Od: Wto mar 22, 2005 14:47

[poprzednia][następna]