bozena640 pisze:Będziemy później bo sąsiadka znowu mi zalewa mieszkanie
ożesz

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Ederlezi pisze:Danusia pisze:Ederlezi pisze:Ty taka skomputeryzowana, Bożenka?jak wam sobota mija?? jakieś szlagry mi za oknem grają, matko i córko. Aż boję się wyjrzeć!!!
a gdzie tak grają?w jakiej okolicy?
ludzie, w opolskim! znalazłam źródło!!! mój ojciec!! chyba w kominiarcę wyjdę z psami!!
bozena640 pisze:Karolek(ona) pisze:ruda32 pisze:cóż za luksus
ja to nawet okna w kuchni nie mam a co dopiero kompa hyhy
Nawet mam wyjście na balkon z kuchnia laptopa ciągam za soba po całym mieszkaniu
Danusia pisze:bozena640 pisze:Będziemy później bo sąsiadka znowu mi zalewa mieszkanie
ożesz
Ederlezi pisze:Ty taka skomputeryzowana, Bożenka?jak wam sobota mija?? jakieś szlagry mi za oknem grają, matko i córko. Aż boję się wyjrzeć!!!
Danusia pisze:bozena640 pisze:Też mam prawie w kuchni kompa, bo kuchnia otwarta na pokój
W pokoju nie mam miejsca na biurko,ale w kuchni owszem
![]()
Coprawda siedzę tylem do garów ,ale lekki obrót wystarczy i juz widać![]()
ale z tego miejsca mam widok na pokój i zwykle wszystkie koty widzę
Danusia pisze:bozena640 pisze:Będziemy później bo sąsiadka znowu mi zalewa mieszkanie
ożesz
ula-misia pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Będziemy później bo sąsiadka znowu mi zalewa mieszkanie
ożesz
o kurka wodna
Danusia pisze:Długo Bozenki nie ma, oby tylko szkody duze nie były![]()
![]()
bozena640 pisze:Danusia pisze:bozena640 pisze:Będziemy później bo sąsiadka znowu mi zalewa mieszkanie
ożesz
Rok temu w piątek mnie zalała, jak wróciłam z pracy to weszłam w wodętym razem w porę zauważyłam
![]()
ale pani wyjechała i będzie w poniedziałek
ula-misia pisze:ładne nerwy pod koniec soboty![]()
Bożenko![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
bozena640 pisze:Danusia pisze:Długo Bozenki nie ma, oby tylko szkody duze nie były![]()
![]()
Jak zwykle sufit do malowania, dobrze że zauważyłam jak zaczęło kapaćale do poniedziałku wodę mamy albo u sąsiadów albo w piwnicy
Danusia pisze:bozena640 pisze:Danusia pisze:Długo Bozenki nie ma, oby tylko szkody duze nie były![]()
![]()
Jak zwykle sufit do malowania, dobrze że zauważyłam jak zaczęło kapaćale do poniedziałku wodę mamy albo u sąsiadów albo w piwnicy
Masz ubezpieczone mieszkanie?
No trudno jakoś sobie musicie bez tej wody poradzić, brudem nie zdążycie zarosnąć
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016 i 34 gości