vailet pisze:izka53 pisze:Hejka, Viola, Ty też nocna sowa
Hej Izaostatnio tak wstaję rano,a potem śpię cały dzień i nie wiem czemu
fakt że jestem jeszcze chora
choroba czasami potrafi poprzestawiac caly dzien niestety...:/ Zdowiej szybciutko

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
vailet pisze:izka53 pisze:Hejka, Viola, Ty też nocna sowa
ninakiler pisze:vailet pisze:izka53 pisze:Hejka, Viola, Ty też nocna sowa
choroba czasami potrafi poprzestawiac caly dzien niestety...:/ Zdowiej szybciutko
Edytka1984 pisze:
witamy
Karolek(ona) pisze:
kalair pisze:Hej Wiola i Bejbusiu!
vailet pisze:kalair pisze:Dobrej nocki!
Chyba trzeba poprawić bannerek.![]()
Dobranocod kilku dni nie widzę banerka
![]()
vailet pisze:Karolek(ona) pisze:
Cześć Karola (akurat czkawkę dostałam)
vailet pisze:ninakiler pisze:vailet pisze:izka53 pisze:Hejka, Viola, Ty też nocna sowa
Masz rację bo nie wiem co się dziejeod samego przeziębienia tak spać?Badania krwi mi robili właśnie że tak śpię narzekałam i wątrobowe są dużo za wysokie,cholesterol za niski,szczególnie HDL,amylaza ok.,glukoza ok.
Karolek(ona) pisze:vailet pisze:Karolek(ona) pisze:
Cześć Karola (akurat czkawkę dostałam)
a jeszcze nie zaplacilas za poprzednia !!
beda naliczane %
kalair pisze:vailet pisze:kalair pisze:Dobrej nocki!
Chyba trzeba poprawić bannerek.![]()
Dobranocod kilku dni nie widzę banerka
![]()
Zaraz coś pomyślimy.. Ja dopiero zauważyłam.![]()
ninakiler pisze:vailet pisze:ninakiler pisze:vailet pisze:izka53 pisze:Hejka, Viola, Ty też nocna sowa
Masz rację bo nie wiem co się dziejeod samego przeziębienia tak spać?Badania krwi mi robili właśnie że tak śpię narzekałam i wątrobowe są dużo za wysokie,cholesterol za niski,szczególnie HDL,amylaza ok.,glukoza ok.
hmmm... no to powiem Ci Wiolu... ze to moze przez niski cholesterol taka senna jestes... a skoro cukier w normie... to niewiem coz to innego moze byc. Moze lapie cie jakis wtretny wirus i przez to senna jestes![]()
A robilas jedno badanie na cukier? bo czasami warto dla swietego spokoju badac cukier 2 razy dziennie przed posilkiem na czczo i pozniej godzine po posilku... i tak okolo pare dni powtarzac badanie. Inaczej wynik poziomu cukru moze byc przeklamany... a jesli bedzie spadal ci raptownie cukier to mozesz byc senna. Ja mialam kiedys takie badania, wlasnie dlatego ze bylam senna. Na poczatku wszystko wyszlo oki ale po tygodniu badan na cukier, wyszly drastyczne spadki cukru... i sie wyjasnilo.
vailet pisze:Chudzielec też może być cukrzykiem?Badania miały być w ten sposób że miałam nie jeść od 18 wieczór,a ja o 24 w nocy słodkie jadłam i przed 10 rano mi krew pobrali na czczowynik glukozy 85 czegoś tam.Nigdy nikt nie wpadł na to by kilka razy robić.Ja mam glukometr,ale nie wiem jak się tym posługiwać i te paski z kompletu też nie wiem czy są ważne.Dostałam go od matki,a ona za punkty w aptece.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Meteorolog1, Sigrid i 8 gości