SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Śro sty 04, 2012 20:51 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

johaśka pisze:no to też mówie... pewnie jakby coś się dzialo to bym jechała do Poraja...
a ta kolo mnie jest blisko i to jej zaleta....
spokojnej nocy cioteczko ;)

Aga a ty czemu rechoczesz? ;)

Bo wsiadła na swojego konika :ryk: :ryk: :ryk: .
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sty 04, 2012 20:56 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

pata taj pata taj... ichacha..... :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Od: Nie mar 14, 2010 22:25

Post » Śro sty 04, 2012 20:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Moja Agasia to jest przekochana osoba, ale uważa, że w Częstochowie nie ma wetów dobrych.
I ja się z tym zgadzam, jeśli chodzi o poważne sprawy.
Ale do odpchlenia sie nadają :ok:
" There are people who have an extraordinary, spiritual connection with animals. And when such a man dies, it happens, that he connects with the animal that he was closest to and loved most. "

vip

Od: Pon maja 23, 2011 10:55

Post » Śro sty 04, 2012 21:00 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Asia, tak na szybko to Frontline jest doskonały, spot-on,na kark. Młoda jeszczeza mała, ale to Rudolfowi zapodaj, jak mała ma pchełki ,to przejdą na Rudiego i znikną śmiercią marną :mrgreen:
Tylko małolaty przez 24 h nie mogą miziac Rudiego. Ja tak zaaplikowałam Misi przed przybyciem Gucia

izka53

Od: Śro wrz 29, 2010 13:54

Post » Śro sty 04, 2012 21:01 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

i o to chodzi :ok:
chorób nie przewiduje..... ;)
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 04, 2012 21:03 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

iza dzięki, zapisałam....
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Śro sty 04, 2012 23:54 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

:(

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Czw sty 05, 2012 0:42 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

liszyca pisze::(

liszyca? Czemu się smucisz?
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 0:55 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Przypadek klasyczny małej miejscowości leżącej w bladej dupie: kot nawala, samochodu brak, kasy brak, znajomych brak, a do rana daleko. Lecznice zamknięte, komórki milczą. Byle do rana, na szczęście jakby minimalnie lepiej.

liszyca

Od: Pon maja 16, 2011 15:10

Post » Czw sty 05, 2012 0:58 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

liszyca pisze:Przypadek klasyczny małej miejscowości leżącej w bladej dupie: kot nawala, samochodu brak, kasy brak, znajomych brak, a do rana daleko. Lecznice zamknięte, komórki milczą. Byle do rana, na szczęście jakby minimalnie lepiej.

Co się dzieje? :(
najszczesliwsza

Post » Czw sty 05, 2012 7:21 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Witajcie! :)
Jak się spało? Ja dziś wstałam o 4:20 :lol:
Dobrze, że to ostatnia pobudka w tym tygodniu, jak napisała Gosia :)

vip0 pisze:
Erin pisze:Nie przesadzaj, bo Ty nie ogrodnik :)

No nie przesadzam...ja mam kłopoty z podobno prostą i podstawową obsługą kompa, a w mig nauczyłam sie naprawdę niełatwych programów magazynowych 8O .

Zuch dziewczyna :ok:

johaśka pisze:mąż kazał sobie dać czas do jutra... mysli ;)

Niech myśli, myślenie ma przyszłość :ok: :wink:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Czw sty 05, 2012 7:25 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

ja mam dziś zakończenie roku księgowego brrrrrrrrrrrrrrr robota na "wczoraj"...
ale Miłego Dnia !
Wojtusiu... zabrałeś moje serce. odwiedź mnie proszę, kiedyś..we śnie..w innym futerku.
ObrazekObrazek

mamaGiny

Od: Pon maja 10, 2010 10:30

Post » Czw sty 05, 2012 7:26 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Tobie również :ok:

Erin

Post » Czw sty 05, 2012 9:12 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

helo ;)
nie powiem, żebym się wyspała ale chociaż wstałam jak już widno było :)
sukces ;)
co prawda Tosiek o 4 zrobiła pobudke bo znowu duszący kaszel ale załączyłam inhalator i gitara :)
poza tym teraz ja zaczynam tracić głos 8O mąż się cieszy, bo nie będę pyskować..... ;)
póki co poszedł do pracy a ja zostalam z szogunami.....
jedna je śniadanie a druga wozi Kota w wózku dla lalek 8O
se facecik pojeździ :ryk:
Obrazek Obrazek

johaśka

Post » Czw sty 05, 2012 9:15 Re: SREBRNOWŁOSA I TRZY NIEDŹWIADKI...wątek ostatni.

Za takie gadki powinnaś strajk w domu urządzić :lol:

Erin

[poprzednia][następna]