Lilianna J-wie pisze:Kaktusy też uwielbia
Miałam taką co kaktusy lubiła i już kwiatków nie chcę bo wszystkie zmarnowała
Moderator: Estraven
Lilianna J-wie pisze:Kaktusy też uwielbia
vailet pisze:Lilianna J-wie pisze:Kaktusy też uwielbia
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Lilianna J-wie pisze:Kaktusy też uwielbia
Ile ty miałaś kotów?
kropla111 pisze:Jasne Ty nigdy o nic nie prosisz, a zawsze dostajesz.Tylko zauważ przy okazji,że jak swoją historię przedstawiasz tak jak tu na forum to właśnie ci ludzie o dobrych,wrażliwych sercach się litują i dają,choć czasami sami niewiele mają.Bo ty przecież jesteś biedna,schorowana,masz chorego kota,należy ci się przecież.Sporo już zyskałaś bo i pieniądze i drapak i kota ci chcieli dać i jeszcze wysterylizować i kto wie co tam jeszcze,może w ogóle go utrzymywać.I to jest właśnie egoizm w czystej postaci,ty jesteś zawsze na pierwszym miejscu,liczą się tylko twoje potrzeby,twoje marzenia,twoje oczekiwania i to, że tobie się należy.Nic innego cie nie obchodzi.
Dla tych co dali ci kasę to jeszcze jesteś miła,bo wypada i może jest szansa,że jeszcze coś dadzą,a tych którzy mają inne zdanie i nie są sponsorami to albo właśnie traktujesz jak mnie, nazywając mnie wariatką,albo wypędzasz z wątku.
kropla111 pisze:Jasne Ty nigdy o nic nie prosisz, a zawsze dostajesz.Tylko zauważ przy okazji,że jak swoją historię przedstawiasz tak jak tu na forum to właśnie ci ludzie o dobrych,wrażliwych sercach się litują i dają,choć czasami sami niewiele mają.Bo ty przecież jesteś biedna,schorowana,masz chorego kota,należy ci się przecież.Sporo już zyskałaś bo i pieniądze i drapak i kota ci chcieli dać i jeszcze wysterylizować i kto wie co tam jeszcze,może w ogóle go utrzymywać.I to jest właśnie egoizm w czystej postaci,ty jesteś zawsze na pierwszym miejscu,liczą się tylko twoje potrzeby,twoje marzenia,twoje oczekiwania i to, że tobie się należy.Nic innego cie nie obchodzi.
Dla tych co dali ci kasę to jeszcze jesteś miła,bo wypada i może jest szansa,że jeszcze coś dadzą,a tych którzy mają inne zdanie i nie są sponsorami to albo właśnie traktujesz jak mnie, nazywając mnie wariatką,albo wypędzasz z wątku.
Gosiara pisze:TRZYMAM KCIUKI ZA BEJBUŚKĘ ŻEBY ŁADNIE SYROPEK POŁKNĘŁA
vailet pisze:Syropek podany ale ja się czuję jakby Bejbi myślała tak jak w tej piosenceże krzywdę chcę jej zrobić
ona od malucha mizia się jak to puszczę.Pamięta do dziś i tak robi.
http://www.youtube.com/watch?v=igg4kB-PDVw
najszczesliwsza pisze:vailet pisze:Syropek podany ale ja się czuję jakby Bejbi myślała tak jak w tej piosenceże krzywdę chcę jej zrobić
ona od malucha mizia się jak to puszczę.Pamięta do dziś i tak robi.
http://www.youtube.com/watch?v=igg4kB-PDVw
Oczywiscie Bejbi rozumie caly tekst, oraz nawet śpiewać potrafi,,,
Użytkownicy przeglądający ten dział: Paulusek i 14 gości