Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
urwiniu pisze:Masz ciężko z tą Franią Fasolko, tak jak ja z Lumpem. Dziś Lump rano czatował przy drzwiach na mnie. Mamy takie no szklane drzwi i mnie widać za nimi i on nie chciał od drzwi odejść, nawet na Dużą sie złościł, że go zabiera. Feliway chyba nie działa, tak mówi Duża,no. I zbiera sie z Gustownym do weta, ja zjem sniadanko i idę spać.
TygRych
MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:Masz ciężko z tą Franią Fasolko, tak jak ja z Lumpem. Dziś Lump rano czatował przy drzwiach na mnie. Mamy takie no szklane drzwi i mnie widać za nimi i on nie chciał od drzwi odejść, nawet na Dużą sie złościł, że go zabiera. Feliway chyba nie działa, tak mówi Duża,no. I zbiera sie z Gustownym do weta, ja zjem sniadanko i idę spać.
TygRych
Moja mówi, że długo trzeba czekać na działanie, ale u nas już jest bardzo długo. I jeszcze podobno oryginalny z Niemiec jest lepszy, tak duża słyszała.
Fasolka![]()
caldien pisze:MalgWroclaw pisze:urwiniu pisze:Masz ciężko z tą Franią Fasolko, tak jak ja z Lumpem. Dziś Lump rano czatował przy drzwiach na mnie. Mamy takie no szklane drzwi i mnie widać za nimi i on nie chciał od drzwi odejść, nawet na Dużą sie złościł, że go zabiera. Feliway chyba nie działa, tak mówi Duża,no. I zbiera sie z Gustownym do weta, ja zjem sniadanko i idę spać.
TygRych
Moja mówi, że długo trzeba czekać na działanie, ale u nas już jest bardzo długo. I jeszcze podobno oryginalny z Niemiec jest lepszy, tak duża słyszała.
Fasolka![]()
nie wiedzialam, ze niemiecki feliway jest lepszy.
wlasnie jestem w niemczech, jeszcze kilka dni, poszukam
urwiniu pisze:Byłem na dworze, ale jak Duża wróciła to ja tezPojadłem drugie sniadanko i ide spać, Gusto cały
To dobrze, no.
TygRych
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google Adsense [Bot], MB&Ofelia i 479 gości