Jak sypia gruby kot-TygRyszard, Czarne Zuo i Gustowny Pies

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob kwi 07, 2012 20:44 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Dziekuje Wam Koty bardzo za zyczenia świateczne. My kartki nie mamy, bo Duża bardzo była zalatana i dziś bardzo zdenerwowana, chodzę ją miziam, bo taka jakaś zmarnowana jest. I nie przeze mnie, bo ja słodki i grzeczny kotecek jestem. To Lumpek skończył antybiotyk i krew sie znów pojawiła i Duża się martwi, a potem Gustowny rozwalił sobie łapę i Duża jak siadła na kanapie to siedziała tak dłuuuugoooo i ciekła strasznie,no. Lumpa mi nie szkoda ale Gusto bardzo, mój kumpel w koncu, nie?
TygRyś

WESOŁYCH ŚWIĄT (mimo wszystko)
Duża i TTG
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
A ja jestem tu- viewtopic.php?f=1&t=126453 Obrazek
Obrazek

urwiniu

Od: Nie lut 20, 2011 16:37

Post » Nie kwi 08, 2012 5:05 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu kochany, pomiziaj ode mnie Gusta. Biedna łapa. I Teodorek też biedny, no a Duża to wiadomo, każda duża by się załamała.
Fasolka :(
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Nie kwi 08, 2012 15:03 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Biedny Gusto, jak jego łapa?

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pon kwi 09, 2012 0:40 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu :1luvu:
tak tylko piszę :oops: :1luvu:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon kwi 09, 2012 20:38 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRyniu, duża ciągle spała. Albo przychodziła do mnie i mrugała, bo mruganie podobno dobrze wpływa na kotki :roll:
A Ty wypocząłeś? Jak łapka Gustowna, a jak Teodor?
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Pon kwi 09, 2012 21:46 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

No nasza Duża też cały dzień przespała, tylko z Gustownym gdzieś na śniadaniu byli. Ja nie byłem bo mi się nie chciało. Gustowna łapa nadal rozwalona, nie zasklepia się czy jakoś tak, jutro idą z rana do weta. Teodor Lump Jeden wyje w klatce, bo własnie wróciliśmy ze spaceru i on już chce wyjść. Duża denerwuje sie tym bardzo.
Ładne zdjecia Twoje oglądałem :1luvu: :1luvu:

TygRyś
I myself think that to have a cat is more important than to have a Bible.— R. H. Blyth
Obrazek

urwiniu

Post » Wto kwi 10, 2012 4:55 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

TygRysiu, Twoja Duża biedna jest, każda duża by się denerwowała. Na przykład moja bardzo się dziś zdenerwowała, bo Frania urządziła mi awanturę, bardzo wcześnie :( Frania dostała od dużej po nosku, tak duża robi, jak kocia mama.
Ale teraz, jak duża przyszła z podwórka, już był spokój, przyszłam się pogłaskać, Frania była w okolicy, ale nic nie mówiła.
Dziękuję Ci :oops:
wiesz... :1luvu:
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto kwi 10, 2012 7:08 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Masz ciężko z tą Franią Fasolko, tak jak ja z Lumpem. Dziś Lump rano czatował przy drzwiach na mnie. Mamy takie no szklane drzwi i mnie widać za nimi i on nie chciał od drzwi odejść, nawet na Dużą sie złościł, że go zabiera. Feliway chyba nie działa, tak mówi Duża,no. I zbiera sie z Gustownym do weta, ja zjem sniadanko i idę spać.
TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Wto kwi 10, 2012 7:33 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

przytulamy, niech smutki pójdą precz!
Obrazek

czarno-czarni

Od: Pon lip 21, 2008 12:35

Post » Wto kwi 10, 2012 7:38 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Masz ciężko z tą Franią Fasolko, tak jak ja z Lumpem. Dziś Lump rano czatował przy drzwiach na mnie. Mamy takie no szklane drzwi i mnie widać za nimi i on nie chciał od drzwi odejść, nawet na Dużą sie złościł, że go zabiera. Feliway chyba nie działa, tak mówi Duża,no. I zbiera sie z Gustownym do weta, ja zjem sniadanko i idę spać.
TygRych

Moja mówi, że długo trzeba czekać na działanie, ale u nas już jest bardzo długo. I jeszcze podobno oryginalny z Niemiec jest lepszy, tak duża słyszała.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto kwi 10, 2012 10:12 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

MalgWroclaw pisze:
urwiniu pisze:Masz ciężko z tą Franią Fasolko, tak jak ja z Lumpem. Dziś Lump rano czatował przy drzwiach na mnie. Mamy takie no szklane drzwi i mnie widać za nimi i on nie chciał od drzwi odejść, nawet na Dużą sie złościł, że go zabiera. Feliway chyba nie działa, tak mówi Duża,no. I zbiera sie z Gustownym do weta, ja zjem sniadanko i idę spać.
TygRych

Moja mówi, że długo trzeba czekać na działanie, ale u nas już jest bardzo długo. I jeszcze podobno oryginalny z Niemiec jest lepszy, tak duża słyszała.

nie wiedzialam, ze niemiecki feliway jest lepszy.
wlasnie jestem w niemczech, jeszcze kilka dni, poszukam :ok:
ObrazekObrazekObrazek
Kotu jest wszystko jedno co o nim myślisz. Jakiego władcę kuwety i okolic interesuje co myślą o nim poddani?

caldien

Od: Nie gru 12, 2010 17:19

Post » Wto kwi 10, 2012 10:28 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

caldien pisze:
MalgWroclaw pisze:
TygRych

nie wiedzialam, ze niemiecki feliway jest lepszy.
wlasnie jestem w niemczech, jeszcze kilka dni, poszukam :ok:

mam jakoś opory przed teoria spiskową, że u nas to wszystko jest rozcieńczane a u Niemców super skondensowane. Caldien rozejrzyj się proszę, gdyby było to przesłałabym Ci kasę na zakup :) Tak czy siak wkład się kończy i trzeba zakupić nowy :/

Wizyta u weta pomyślnie, łapa zagoi się bez szycia jej ufff. Mój pies ma zaledwie 28miesięcy a już 4 razy był pod narkozą :( Przy okazji wyszło, że termin szczepienia Gusto minął 1 kwietnia, wiec został zaszczepiony a dodatkowo oczyściliśmy mu gruczoły :twisted: I psie dziecko naciagneło mnie na zabawkę :twisted: Podszedł do kosza z piłkami, ja odwróciłam głowe a piesek wybrał sobie piłeczke, obsliniajac ją dokumentnie :mrgreen: Nie było wyjscia i zabaweczke kupiłam, boze ilez to tacek dla kotów by było :strach: Kocham swojego psa :)

Żeby nie było, że tylko o psie piszę na TygRysiowym watku, to:

Byłem na dworze, ale jak Duża wróciła to ja tez :) Pojadłem drugie sniadanko i ide spać, Gusto cały :) To dobrze, no.
TygRych
Obrazek

urwiniu

Post » Wto kwi 10, 2012 17:04 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

urwiniu pisze:Byłem na dworze, ale jak Duża wróciła to ja tez :) Pojadłem drugie sniadanko i ide spać, Gusto cały :) To dobrze, no.
TygRych

To najważniejsze, TygRysiu Kochany. My jesteśmy najważniejsi. Duża tak mówi.
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Post » Wto kwi 10, 2012 19:12 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Miauwieczór :) Na pociechę zapraszam na wierszyk
Inka

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob kwi 14, 2012 15:48 Re: Jak sypia gruby kot-Smutek odszedł pozostał smutek:( [*]

Miau TygRyniu :oops:
Obrazek
Fasolka
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

[poprzednia][następna]