Lokusiu, wszystkiego najlepszego! I wielu udanych zabaw z Małą Sową
_______________________________________________________ Jakie nudne byłoby życie gdyby nie ten rząd. Nie, za PO nie było lepiej. Ludzie tyrali za 1.200 brutto. Afera goniła aferę Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.
Marta, domyślam się, że podczytujesz całe szczęscie, że napisałaś o urodzinach Pchełki i Szeryfka, bo to mi pamięć odświeżyło Szkoda, że dziś wszystko pozamykane i do tego leje, bo byśmy naprawdę kosmiczną imprezkę zrobili Zresztą może i dobrze, bo jeszcze by się kociska na brzuszki pochorowały
Satyr, dzięki w imieniu Lokiego, właśnie wchłonął von Frankensteina Animondy i kabanosika
zadzieram nosa, bo jestem już dorosły Duża zrobiła mi tort z białej krzyżowej, naleśniki, lody, potrawkę, ciasteczka, kisiel i budyń i kabanosiki i mielonkę i napój wyskowkowy - wszystko z tej białej krzyżowej Musi co, bardzo mnie kocha Wycałowała mnie dzisiaj chyba ze sto razy i ja byłem tak uprzejmy, ze jakoś to zniosłem, i tylko raz chapsnąłem ją leciutko zębami w policzek, bo juz troszeczkę przesadzała z tym całowaniem z języczkiem Imprezka była dosyć ograniczona, bo Duży z Małym Dużym pojechali zamakać i porastać pleśnią na ranczo, a Mała Duża uczy się do matury Poza tym nie moglismy poczęstować tymi wszystkimi pysznościami Małej Sowy, bo ona ciągle ma niezagojoną jedna nóżkę, biedna Nawet chciałem cichaczem oddać jej moje chrupki (a ja zjadłbym jej, takie fajne, żółte, ale Duża była czujna i nie pozwoliła ) Co to za impreza, jak nikt ze mną nie je tych wszystkich pyszności? ..... Szczerze mówiąc - świetna bo nie trzeba się z nikim dzielić Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia, bardzo mi miło było, że tyle ładnych obrazków mi wkleiliście, nie wiem kiedy ten rok przeleciał, a ja zrobiłem się pełnoletni i już mi wszystko wolno (Duża mówi, że niekoniecznie, zawsze zepsuje zabawę ) Loki