Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki i Caillou pod palmą

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Nie maja 01, 2011 9:36 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Lokusiu, wszystkiego najlepszego! :balony: :birthday: :torte: :partygirl:
I wielu udanych zabaw z Małą Sową :ok:

Podziwiam, jak szeregowy poseł ogrywa opozycję Obrazek
STOP HEJT! Nikt nie jest anonimowy w sieci.

Erin

Od: Pt cze 22, 2007 8:43

Post » Nie maja 01, 2011 9:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

No proszę to on tak w robotnicze święto? Wszystkiego naj,naj.I smacznego tortu.Zdolną masz Dużą.Zrobić tort z krzyżowej nie lada wyzwanie. :birthday: :torte: :catmilk:
Obrazek
Obrazek
Obrazek

kocurzyca41

Od: Pon gru 07, 2009 22:34

Post » Nie maja 01, 2011 9:46 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Pamiętam, pamiętam ;)

Staram sie zaglądać jak najczęściej, czasami nie odpisuję, ale podczytuję :)

Loki kochany wszystkiego najlepszego, długich lat życia w szczęściu, dostatku i z Caillou u boku :ok:

:birthday: :birthday: :birthday: :balony: :dance: :dance2: :partygirl: :torte:
Pycha kroczy przed upadkiem. A za upadkiem kroczy śmieszność... :mrgreen:

WarKotka

Od: Pt lip 31, 2009 20:39

Post » Nie maja 01, 2011 9:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Loki wszystkiego najsmaczniejszego :dance2: :dance: :balony: :birthday:
Obrazek

Satyr77

Od: Pt lip 31, 2009 12:06

Post » Nie maja 01, 2011 9:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Marta, domyślam się, że podczytujesz :wink:
całe szczęscie, że napisałaś o urodzinach Pchełki i Szeryfka, bo to mi pamięć odświeżyło :)
Szkoda, że dziś wszystko pozamykane i do tego leje, bo byśmy naprawdę kosmiczną imprezkę zrobili :D
Zresztą może i dobrze, bo jeszcze by się kociska na brzuszki pochorowały :|

Satyr, dzięki w imieniu Lokiego, właśnie wchłonął von Frankensteina Animondy i kabanosika

pozytywka

Od: Wto cze 22, 2010 10:45

Post » Nie maja 01, 2011 10:25 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Stooooo laaaaat, stooo laaaaat :)
Życzą kochanemu Lokiemu Emma, Melisa i Maniusia :1luvu:
:birthday: :balony: :torte:
Obrazek

Conchita

Od: Pt wrz 03, 2010 7:44

Post » Nie maja 01, 2011 11:44 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Sto lat Lokuś :!: samych spokojnych i radosnych kocich dni, no i pełnej michy Ci życzę już do końca żywota :mrgreen:
Obrazek

Obrazek

shalom

Od: Pon wrz 06, 2010 22:14

Post » Nie maja 01, 2011 11:48 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Dziękuję cioteczkom i wujkowi i wszystkim footerkom za życzenia
może te o pełnej misce się ziszczą, jak Duża poczyta :mrgreen:
Loki

pozytywka

Post » Nie maja 01, 2011 11:53 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Lokuniu, wszystkiego najlepszego od jednej czarnej, od drugiej czarno-blond i od trzeciej większej blond :birthday: :mrgreen:

Pasibrzucha

Od: Sob lis 06, 2010 10:32

Post » Nie maja 01, 2011 13:04 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Wszystkiego najlepszego Loki :piwa: :piwa: :piwa: :birthday: :birthday: :birthday: :balony: :balony: :balony: :torte: :torte: :torte: :surprise: :surprise: :surprise:
Obrazek

magdaradek

Od: Pon kwi 14, 2008 9:24

Post » Nie maja 01, 2011 19:38 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki, Caillou i chichranie

pozytywka pisze:mam cię w nosie, podglądaczu
Obrazek

:1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu: :1luvu:
No i oczywiście 100 lat!!!
Obrazek Obrazek

shira3

Od: Śro mar 11, 2009 21:51

Post » Nie maja 01, 2011 19:47 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

zadzieram nosa, bo jestem już dorosły :mrgreen:
Duża zrobiła mi tort z białej krzyżowej, naleśniki, lody, potrawkę, ciasteczka, kisiel i budyń i kabanosiki i mielonkę i napój wyskowkowy - wszystko z tej białej krzyżowej
Musi co, bardzo mnie kocha
Wycałowała mnie dzisiaj chyba ze sto razy i ja byłem tak uprzejmy, ze jakoś to zniosłem, i tylko raz chapsnąłem ją leciutko zębami w policzek, bo juz troszeczkę przesadzała z tym całowaniem z języczkiem :roll:
Imprezka była dosyć ograniczona, bo Duży z Małym Dużym pojechali zamakać i porastać pleśnią na ranczo, a Mała Duża uczy się do matury
Poza tym nie moglismy poczęstować tymi wszystkimi pysznościami Małej Sowy, bo ona ciągle ma niezagojoną jedna nóżkę, biedna
Nawet chciałem cichaczem oddać jej moje chrupki (a ja zjadłbym jej, takie fajne, żółte, ale Duża była czujna i nie pozwoliła :? )
Co to za impreza, jak nikt ze mną nie je tych wszystkich pyszności?
.....
Szczerze mówiąc - świetna :mrgreen: bo nie trzeba się z nikim dzielić 8)
Dziękuję bardzo wszystkim za życzenia, bardzo mi miło było, że tyle ładnych obrazków mi wkleiliście, nie wiem kiedy ten rok przeleciał, a ja zrobiłem się pełnoletni i już mi wszystko wolno 8) (Duża mówi, że niekoniecznie, zawsze zepsuje zabawę :evil: )
Loki

pozytywka

Post » Nie maja 01, 2011 19:51 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Ależ gonicie z tym wątkiem, jak wejdę to mam z 5-6 stron do nadrobienia :)
Wszystkiego najlepszego Loki! :birthday: :balony: :torte: :piwa:
[

kasumi

Od: Pt sty 15, 2010 23:19

Post » Nie maja 01, 2011 20:56 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Wszystkiego najlepszego Loki :1luvu: żyj w zdrowiu i otoczony miłością długie lata :ok: :ok: :ok:
“To co robimy dla nas, umiera wraz z nami. To co robimy dla innych i dla świata zostaje po nas i jest nieśmiertelne.” -A. Pine
nasz wątek: http://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=159694

Alienor

Od: Pt mar 19, 2010 14:48

Post » Pon maja 02, 2011 6:22 Re: Stara Szafa i Mała Sowa II - Loki ma dziś urodzinki

Lubię takie dobre wieści :mrgreen:
Loki 100 lat Obrazek

Patmol

Od: Śro gru 30, 2009 14:03

[poprzednia][następna]