Szczyt paniki 4 - czyli Pućka zostaje z nami..

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob lut 19, 2011 12:02 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

kociczka39 pisze:Wieki mnie tu nie było,a na co trafiam?nie dość ,że dobre wieści,że Cyc zdrowy to jeszcze jaki raj dla oczu
Piękne kociamberki,a jakie zadbane :1luvu: :1luvu:

Asiu,tak sobie podczytuję jeden wątek na raziwe,ale chyba rzeczywiście ten persik na CIebie :1luvu: czeka

Obrazek

haha Sylwia tylko musze jeszcze powiadomic o tym fakcie Kube :wink: :mrgreen:
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Od: Nie cze 22, 2008 14:10

Post » Sob lut 19, 2011 12:47 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Kuba jak widziałam po paru postach to człek, który na pewno się nie sprzeciwi :ok: :ok: :ok:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

Post » Sob lut 19, 2011 13:34 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

kociczka39 pisze:Kuba jak widziałam po paru postach to człek, który na pewno się nie sprzeciwi :ok: :ok: :ok:

miejmy taka nadzieje..
"Umrzeć - tego nie robi się kotu,bo co ma począć kot w pustym mieszkaniu.." - Wisława Szymborska.

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 18:25 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

hej asiu dopiero doczytałam, ale cieszę się , że wszystko OK

fotki cudne, ja dzisiaj mega niewyspanie bo od wczoraj Ala śpi z nami i między 3 - 5 rano bawiła się :mrgreen:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Od: Wto sie 18, 2009 11:37

Post » Sob lut 19, 2011 18:29 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

agnieszka1565 pisze:hej asiu dopiero doczytałam, ale cieszę się , że wszystko OK

fotki cudne, ja dzisiaj mega niewyspanie bo od wczoraj Ala śpi z nami i między 3 - 5 rano bawiła się :mrgreen:

witaj Agnieszko :1luvu:
u nas to normalne,ze koty spia miedzy nami i w nas..
to,ze ja sie nie wysypiam to norma,ale nie zamienilabym tego na nic w swiecie..

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 18:33 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

tak najlepsze było jak, już zasypiałam i czuję jak ktoś wchodzi delikatnie na łózko otwieram oczy a tu kocie oczy gapią się na mnie :ryk: nawet nie drgnęłam bo Ala taka strachliwa jest i to bardzo ale ciekawość zwyciężyła :D
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Sob lut 19, 2011 18:36 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

agnieszka1565 pisze:tak najlepsze było jak, już zasypiałam i czuję jak ktoś wchodzi delikatnie na łózko otwieram oczy a tu kocie oczy gapią się na mnie :ryk: nawet nie drgnęłam bo Ala taka strachliwa jest i to bardzo ale ciekawość zwyciężyła :D

Agnieszko Latte taka sama byla,ale jak zasmakowala w spaniu w lozku,to potem kijem nie wypedzisz haha :mrgreen: ..
w nowym domku Latte obowiazkowo spi w lozku miedzy swoimi Duzymi haha :mrgreen: ..
antykoncepcja za darmo :wink: :ryk:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 18:42 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

:ryk: :ryk: :ryk: może przestanę brać tabletki, kasę wydam na żarełko i zabawki dla kociastych :ryk:
ObrazekObrazekObrazek
Obrazek

agnieszka1565

Post » Sob lut 19, 2011 19:01 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Ciepła pisze:
trawa11 pisze:No Asiu nieraz tak bywa ,że nas koty nastraszą , a potem jakgdyby nigdy nic :lol:
Ale to super ,ze wszystko dobrze sie skonczyło :ok:

Danusia co sie strachu najadlam przez gadzine to moje..
moj znajomy ratownik medyczny Łukasz byl w Kielcach w szkole,za to przysłal do mnie swego brata Michała tez ratownika,coby Cyckowi zastrzyk zrobil..
normalnie fachowiec przyszedl ze swoja walizeczka i w smiech,ze nigdy kotu nie dawal zastrzykow haha :ryk:
po krotkiej instrukcji Łukasza i mojej wkoncu sie udalo :ok:

Powiem Ci ,że ja tez wolę robic zastrzyki ludziom , niż kotom :oops:
Obrazek

Danusia

Od: Pon kwi 02, 2007 11:56

Post » Sob lut 19, 2011 19:13 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

agnieszka1565 pisze::ryk: :ryk: :ryk: może przestanę brać tabletki, kasę wydam na żarełko i zabawki dla kociastych :ryk:

i to jest mysl :roll: :wink: :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 21:27 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Ale koty miały wyżerkę :)

gosiaa

Od: Sob lut 10, 2007 18:59

Post » Sob lut 19, 2011 21:30 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

gosiaa pisze:Ale koty miały wyżerkę :)

wkoncu mialy swoj upragniony Dzień Kota :1luvu:

Obrazek

Ciepła

Post » Sob lut 19, 2011 21:31 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

trawa11 pisze:
Ciepła pisze:
trawa11 pisze:No Asiu nieraz tak bywa ,że nas koty nastraszą , a potem jakgdyby nigdy nic :lol:
Ale to super ,ze wszystko dobrze sie skonczyło :ok:

Danusia co sie strachu najadlam przez gadzine to moje..
moj znajomy ratownik medyczny Łukasz byl w Kielcach w szkole,za to przysłal do mnie swego brata Michała tez ratownika,coby Cyckowi zastrzyk zrobil..
normalnie fachowiec przyszedl ze swoja walizeczka i w smiech,ze nigdy kotu nie dawal zastrzykow haha :ryk:
po krotkiej instrukcji Łukasza i mojej wkoncu sie udalo :ok:

Powiem Ci ,że ja tez wolę robic zastrzyki ludziom , niż kotom :oops:

dlatego zastrzyki moim kotom zawsze robi Łukasz haha :ok:

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 20, 2011 11:10 Re: Szczyt paniki 4 - szykujemy sie do szpitala..

ale mam nerwa no przez ten szpital :lol:
jestem juz spakowana wg kartki :ok:
najgorzej mnie martwi droga,bo strasznie bialo jest i mroz trzyma :roll: ..

Obrazek

Ciepła

Post » Nie lut 20, 2011 12:42 Re: Szczyt paniki 4 - raz na wozie raz pod wozem..

Ciepła pisze:
agnieszka1565 pisze:tak najlepsze było jak, już zasypiałam i czuję jak ktoś wchodzi delikatnie na łózko otwieram oczy a tu kocie oczy gapią się na mnie :ryk: nawet nie drgnęłam bo Ala taka strachliwa jest i to bardzo ale ciekawość zwyciężyła :D

Agnieszko Latte taka sama byla,ale jak zasmakowala w spaniu w lozku,to potem kijem nie wypedzisz haha :mrgreen: ..
w nowym domku Latte obowiazkowo spi w lozku miedzy swoimi Duzymi haha :mrgreen: ..
antykoncepcja za darmo :wink: :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

Czytałam właśnie wczoraj,że Latte już w domu,dopiero wczoraj doczytałam,jak pierdziele ,ale mam tyły w wątkach :oops: :oops: :oops:
Obrazek

Myszolandia

Od: Pon sty 19, 2009 22:48

[poprzednia][następna]