Tillibulkowy harem 3 - proszę o zamknięcie

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Wto sie 03, 2010 11:08 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

a jeszcze bardziej koty kochają tzw odświeżanie, kiedy to na podłodze ścielą się pięknie szeleszczące płachty folii :twisted:
moim obszczymurom zdarzyło się być w kolorze bermuda cośtam (niebieski) oraz purple sage (śliwka)

panowie mechanicy do nas nie przychodzą bo my prawie wszystko sami potrafimy :mrgreen:

a dzieci to osobny temat - 3/4 moich z-n-i-k-a jak tylko usłyszy tuput małych stópek Obrazek
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Wto sie 03, 2010 11:14 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

GRazyna pisze:a jeszcze bardziej koty kochają tzw odświeżanie, kiedy to na podłodze ścielą się pięknie szeleszczące płachty folii :twisted:
moim obszczymurom zdarzyło się być w kolorze bermuda cośtam (niebieski) oraz purple sage (śliwka)

panowie mechanicy do nas nie przychodzą bo my prawie wszystko sami potrafimy :mrgreen:

a dzieci to osobny temat - 3/4 moich z-n-i-k-a jak tylko usłyszy tuput małych stópek Obrazek

A 1/4 zostaje i jest zachwycona zabawą? :lol:

OKI

Od: Śro gru 23, 2009 19:05

Post » Wto sie 03, 2010 11:21 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

OKI, chyba wysnulas zbyt daleko idace wnioski a propos tej 1/4 :ryk: :ryk: :ryk:

tillibulek

Od: Czw gru 18, 2008 15:04

Post » Wto sie 03, 2010 11:22 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

Dlaczego? Znam i takie koty :lol:

OKI

Post » Wto sie 03, 2010 11:36 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

OKI pisze:Dlaczego? Znam i takie koty :lol:

ja jeszcze sie z takim kotem nie spotkalam ;)

tillibulek

Post » Wto sie 03, 2010 11:42 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

tillibulek pisze:

Nie wiem jak Pola, bo jeszcze żadnych dzieci nie było, natomiast podejrzewam, że byłaby szczęśliwa nadmiarem uwagi. Ona jest szczęśliwa, jak się jej w uszach dłubie, oczy czyści, pazury obcina - nie żeby to się jej specjalnie podobało, ale wtedy 100% uwagi jest skupione na niej i to już jest największe szczęście pod słońcem :lol:
Moja pierwsza kota dawała się maltretować dzieciom na wszystkie strony :roll: A jak miała dość, to wiały dzieci :twisted: Z głośnym płaczem :twisted:

OKI

Post » Wto sie 03, 2010 11:54 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

to ostatnie popieram :lol: :ok: :ok: kotecki górą!!! :D

tillibulek

Post » Wto sie 03, 2010 12:00 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

W każdym razie takie koty się zdarzają :lol:
Jak to koty - wszystkiego się można po nich spodziewać :mrgreen:

OKI

Post » Wto sie 03, 2010 12:09 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

:1luvu: fascynujace istotki :1luvu:

tillibulek

Post » Wto sie 03, 2010 12:36 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

OKI pisze:
tillibulek pisze:

Nie wiem jak Pola, bo jeszcze żadnych dzieci nie było, natomiast podejrzewam, że byłaby szczęśliwa nadmiarem uwagi. Ona jest szczęśliwa, jak się jej w uszach dłubie, oczy czyści, pazury obcina - nie żeby to się jej specjalnie podobało, ale wtedy 100% uwagi jest skupione na niej i to już jest największe szczęście pod słońcem :lol:
Moja pierwsza kota dawała się maltretować dzieciom na wszystkie strony :roll: A jak miała dość, to wiały dzieci :twisted: Z głośnym płaczem :twisted:

:mrgreen: :mrgreen: I dobrze! Ale trudno mi w takiego koteczka uwierzyć, no.. :lol:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Wto sie 03, 2010 12:39 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

kalair pisze:
OKI pisze:
tillibulek pisze:ja jeszcze sie z takim kotem nie spotkalam ;)

:mrgreen: :mrgreen: I dobrze! Ale trudno mi w takiego koteczka uwierzyć, no.. :lol:

Ona była jak Pola - przylepa straszna i lubiła być w centrum uwagi. Ale na własnych warunkach :twisted:
Na obce psy się rzucała - u weta albo na podwórku, w szelkach i na smyczy :mrgreen: Na dodatek widać było, że jej to frajdę sprawia :lol:

OKI

Post » Wto sie 03, 2010 13:50 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

1/4 zostaje i czujnie patrzy czy dziecko ma ciasteczko w rączce albo owoc. Jeśli ma to biada mu, bo Skórzak zabiera 8)

Kolejna 1/4 lubi miętoszenie, ale nie lubi wysokich dźwięków. Zatem jeśli jest to dziecko które w CISZY głaszcze i tarmosi, to super. Ale niestety zwykle podekscytowane istoty ludzkie w wieku mocno małoletnim wydają z siebie odgłosy. I tu już od drzwi wejściowych :roll:

A trzecia i czwarta czwarta (ciekawe, że oba przypadki łaciate) zmyka natychmiast.

Ech, moje koty niestety nie prychają na ludzi innych niż taki w kitlu i z igłą/termometrem, więc jakby co to salwują się ucieczką.
gaga&gagatki czyliObrazek Obrazek
Obrazek Obrazek

GRazyna

Od: Śro lut 06, 2002 14:54

Post » Śro sie 04, 2010 6:39 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

Obrazek :kotek:
Obrazek
Obrazek

kalair

Od: Czw maja 24, 2007 21:07

Post » Śro sie 04, 2010 8:14 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

GRazyna pisze:1/4 zostaje i czujnie patrzy czy dziecko ma ciasteczko w rączce albo owoc. Jeśli ma to biada mu, bo Skórzak zabiera 8)

Kolejna 1/4 lubi miętoszenie, ale nie lubi wysokich dźwięków. Zatem jeśli jest to dziecko które w CISZY głaszcze i tarmosi, to super. Ale niestety zwykle podekscytowane istoty ludzkie w wieku mocno małoletnim wydają z siebie odgłosy. I tu już od drzwi wejściowych :roll:

A trzecia i czwarta czwarta (ciekawe, że oba przypadki łaciate) zmyka natychmiast.

Ech, moje koty niestety nie prychają na ludzi innych niż taki w kitlu i z igłą/termometrem, więc jakby co to salwują się ucieczką.

1. :ryk: :ryk: :ryk: :ryk: :ryk:

2. Skórzak :mrgreen: :ok: :mrgreen:

tillibulek

Post » Śro sie 04, 2010 8:15 Re: Tillibulkowy harem 3 - Tygrysia w DS

kalair pisze:Obrazek :kotek:

gud morning, Kalerciu :D

tillibulek

[poprzednia][następna]